« Hrvatska
objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci
HAK

Vozači oprezno, ceste mokre u Istri, Gorskom Kotaru i Hrvatskom primorju

Svakodnevno od 6 do 19 sati, zabranjeno je pretjecanje teretnim vozilima na Zagrebačkoj obilaznici, između čvorova: Jankomir i Ivanja Reka (A 3) te Popovec i Ivanja Reka (A 4

(Ante Čizmić/CROPIX)
Više o

promet

,

HAK

,

stanje na cestama

Kiša i mokri kolnici usporavaju promet u Istri, Gorskom kotaru i na Hrvatskom Primorju, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog jakog vjetra i skliskog kolnika na dionici autoceste A 6 Rijeka - Zagreb, od Kikovice do tunela Tuhobić, brzina je ograničena na 80 km/h. Zbog sanacije odrona, prometuje se jednim trakom, naizmjence, na Jadranskoj magistrali (D 8) u mjestu Krilo Jesenice. Zbog radova zatvorena je dionica zagrebačke obilaznice (A 3) između čvorova Buzin i Kosnica, u oba smjera vozi se usporeno. Brzina vožnje ograničena je na 80 km/h.

Svakodnevno od 6 do 19 sati, zabranjeno je pretjecanje teretnim vozilima na Zagrebačkoj obilaznici, između čvorova: Jankomir i Ivanja Reka (A 3) te Popovec i Ivanja Reka (A 4), u cilju povećanja protočnosti i sigurnosti prometa. Do 30. travnja na Istarskom ipsilonu, zatvoreni su zbog radova čvor Medaki, čvor Višnjan (obilazak: D 302 Poreč-Baderna) i dionica čvor Vodnjan sjever - čvor Pula. Na graničnim prijelazima nema čekanja. Trajekti i katamarani plove redovito. (hin/metro-portal)

18.04.2010. 11:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh