« Iza ogledala
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
Star Wars

Vojni zrakoplovi srušili NLO?

POGLEDAJTE VIDEO - Najnoviji video s omiljenom nam tematikom nepoznatih letećih objekata osvanuo je ovih dana na YouTubeu

Vojni zrakoplovi srušili NLO
Vojni zrakoplovi srušili NLO (Youtube)
Više o

NLO

,

vojni zrakoplovi

,

snimka

No ono što ga diferencira od gomile snimki sličnog sadržaja jest radnja i dramaturgija nalik onima iz filmova o izvanzemaljskoj invaziji.

Video je snimio član posade s ribarskog broda te uz pomoć same sreće uspio pohvatati ključne trenutke ovog neobičnog događaja.

Naime, španjolska koča našla se usred, nazovimo to, rata zemljana i izvanzemaljaca. Vojni zrakoplovi hvatali su objekt nepoznatog porijekla, vjerojatno zbog uzurpiranja zračnog prostora, koji u jednom trenutku, što je kamera čudnim spletom okolnosti uspjela zabilježiti, naglo nestaje ili se ruši u vodu.

Ribaru su naravno u šoku, ne vjeruju vlastitim očima što su upravo vidjeli. Zatim se niotkuda pojavljuje vojni helikopter koji posadi govori da smjesta napusti mjesto i krene prema obali.

Na YouTubeu se automatski razvila rasprava između onih koji tvrde da je snimka autentična i onih koji smatraju da se radi o još jednoj podvali, kreiranoj unutar nečijeg viška slobodnog vremena.

Vrhunska montaža, režija, nešto treće ili stvaran događaj? Procijenite sami.

 

01.10.2009. 20:08:29
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh