« Glazba
objavljeno prije 1 godinu i 5 mjeseci
NAJAVE

Vojko V i pet gostiju na koncertu u Domu sportova

Neki od njih pojavili su se i na Vojkovom albumu, dok ostali već nekoliko godina čine stup nove regionalne hip hop/trap scene

Gostiju napretek
Gostiju napretek (LAA)
Više o

Dom sportova

,

koncert

,

Vojko V

Vojko V pozvao je ukupno petoro gostiju koji će nastupiti s njim u zagrebačkom Domu sportova 12. listopada. Neki od njih pojavili su se i na Vojkovom albumu, dok ostali već nekoliko godina čine stup nove regionalne hip hop/trap scene.

Vojko V feat Krešo Bengalka i Tonči Huljić - «Pasta Italiana»

Od glazbenika koji se pojavljuju na albumu «Vojko V» u Dom sportova stižu Vuk Oreb, član Kiše metaka, koji je gostovao u pjesmama «Cilit Beng» i «Rođendan», beogradski MC Sky Wikluh s kojim je napravljen banger «Ceca u Parizu» i, naravno, Tonči Huljić, čija pjesma «Gamele» je semplirana za «Pastu Italianu» i koji je u jednom od najvećih hitova godine zakucao zadnji verse.

Od glazbenika koji se ne pojavljuju na albumu Vojku će se pridružiti fantastičan splitski reper Stipe Srdela i zagrebačka trap banda High5 koji će predstaviti i svoj novi album «Backstage Boys».

Vojko V - «Ne može»

Karte za Dom sportova su u prodaji po cijeni od 50 kn. Od 1. rujna do 11. listopada za ulaz će trebati izdvojiti 60 kn, na dan koncerta 80 kn. Prodajna mjesta su Rockmark, Dirty Old Shop, Aquarius, sva prodajna mjesta Eventima i www.eventim.hr

17.09.2018. 15:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh