« Svijet
objavljeno prije 12 godina i 4 mjeseca
ČOVJEKOV NAJBOLJI PRIJATELJ

Vlasnik pao u provaliju, a pas odjurio po pomoć u lokalni pub

"Ne bih rekao da se uvijek najbolje ponaša, ali on je vjeran i to je ono što je bitno - čovjekov najbolji prijatelj", kazao je Maurice Holder za svog ljubimca

Fotografija vijesti
Više o

pas

,

vlasnik

,

pomoć

,

čovjekov najbolji prijatelj

,

provalija

Staru izreku da je pas čovjekov najbolji prijatelj potvrdio je jedan labradoodle spasivši svog 73-godišnjeg vlasnika koji je pao u 40 metara dubok klanac u engleskoj pokrajini Cornwall, javlja Hina.

Maurice Holder šetao se i u jednom trenutku izgubio tlo pod nogama. Poskliznuo se niz padinu i privremeno izgubio svijest. Njegov vjerni čupavi pratilac Monty cijelo je vrijeme bio pored njega, a kada se 73-godišnjak probudio pas je, kako prenose The Mirror i The Telegraph, pohitao po pomoć do lokalnog puba. Pomoć je ubrzo i stigla do Montyevog vlasnika koji je prevezen u bolnicu zbog ozljede glave i šest slomljenih rebara.

"Monty je apsolutno savršen kućni ljubimac", pohvalio je vlasnik svog ljubimca i spasitelja.

"Ne bih rekao da se uvijek najbolje ponaša, ali on je vjeran i to je ono što je bitno - čovjekov najbolji prijatelj", kazao je 73-godišnji Maurice Holder za svog labradoodlea. Riječ je o pasmini nastaloj križanjem labradora i pudle.

28.01.2012. 09:23:01
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh