« Biznis
objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci
OBEĆANJA

Vlada odustala od oprosta duga socijalno ugroženima?

Gromoglasno najavljivano postizanje dogovora s bankama o oprostu dugova socijalno najugroženijima očito je bilo za jednokratnu upotrebu

Banke nemilosrdno gule klijente
Banke nemilosrdno gule klijente (Arhiva)
Više o

banke

,

oprost duga

,

socijalno ugroženi

Oprost duga prema bankama za socijalno najugroženije bilo je prilično gromoglasno, barem za Milanovićevu vladu, najavljivano, no dva mjeseca kasnije o tome nitko više ne govori, a ministar Lalovac ne pokazuje nikakvu namjeru djelovanja u tom smjeru.

Iako iz Ministarstva financija tvrde da će tijekom ljeta razgovarati s bankama, priča je očito došla u slijepu ulicu. Banke su tvrde u svojim stavovima, ne popuštaju ni milimetra, a država je toliko jadna i zadužena da jednostavno mora povlađivati pohlepnoj kasti koja može raditi što god poželi.

Djelić nade u pravednost daju presude u slučaju Franak, no sve se razvlači koliko god je moguće, a za to vrijeme bankari i dalje gule kožu malim korisnicima da bi mogli kreditirati "velike poduzetnike"

Očito da nisu ništa naučili iz Kerumovog slučaja koji je izvozao Hypo banku kao balavce svojim predstečajnim nagodbama ...

21.07.2014. 10:53:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    josip
    05.12.2014. 20:23
    ja vas molim dali čete oprostit dugovanje i u švicarcima jel po svemu bih trebao ga več zaboravit.
    nezaposlen sam i živim sa1.200,00 kn
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh