« Hrvatska
objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca
VLADA NA TWITTERU

Vlada: Ministar Bauk ipak nije škrt

Bračka štedljivost postala je dio medijske pozornosti nakon što je objavljen podatak iz Baukove imovinske kartice da je uštedio u četiri godine 676.000 kuna te 53.000 eura

Ministar Bauk jutros je ružama iznenadio zaposlenice ministarstva
Ministar Bauk jutros je ružama iznenadio zaposlenice ministarstva (@VladaRH / Twitter)
Više o

Vlada RH

,

Dan žena

,

Arsen Bauk

Iako se Bračane uglavnom tako percipira, a zbog iste se stvari prigovaralo i Arsenu Bauku, naš najpoznatiji Bračanin možda ipak nije toliko škrt, stoji na vladinom Twitteru kao komentar uz sliku ministra kako dijeli ruže zaposlenicama ministarstva, prenosi Hina.

Bračka štedljivost postala je dio medijske pozornosti nakon što je objavljen podatak iz Baukove imovinske kartice da je uštedio u četiri godine 676.000 kuna te 53.000 eura.

Novi komentari na temu štedljivosti uslijedili su pošto se ministar na facebooku našalio kako nakon "zelenog ponedjeljka", odnosno vegetarijanskog obroka u Ministarstvu zaštite okoliša i prirode, razmišlja o uvođenju "bračkog petka". "Brački petak posta i nemrsa", jedan je od komentara na Baukovu šalu.

Vlada je na twitteru čestitala Međunarodni dan žena "svim tviterašicama i ostalim djevojkama, prijateljicama, kolegicama, majkama, kćerima, sestrama i svim ženama".

Navela je da je i ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras razveselio suradnice u svom ministarstvu.

Na primjedbu jednog twiteraša kako ruže možda nisu plaćene iz državnog proračuna, vlada je napisala da su ministri o vlastitom trošku pripremili te simbolične znakove pažnje.

08.03.2012. 14:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh