« Hrvatska
objavljeno prije 1 godinu i 6 mjeseci
DOĐITE

Vjeruj u bajke, vjeruj u sebe, trči Ogulin Trail

Tijekom cijelog dana zabavljati će prisutne DJ I'M, a na večer će atmosferu dodatno ugrijati Psihomodopop u Frankopanskom Kaštelu

Šesti po redu Ogulin Trail
Šesti po redu Ogulin Trail (Arhiva)
Više o

trčanje

,

Ogulin Trail

Još su 2 dana preostala do zatvaranja prijava za najbajkovitiju utrku hrvatske trkačke scene, šesti po redu Ogulin Trail, a ujedno i 9. kolo Trail lige centrale Hrvatske - KontinenTrail koje će se održati u subotu, 14. rujna 2019. godine.

Prijave i uplate zatvaraju se 03.09.2019. u 23:59 stoga ukoliko želite ispisati svoju bajku požurite na https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/904

Možete birati između duge utrke „Regoč" (33 km,+1500m) ili kratke utrke „Kosjenka" (13,5km,+600m) koje vas vode kroz čudesne ljepote Kleka i Stožca te dolinom rijeke Dobre. Utrka Tintilinić (1,5km) namijenjena je za djecu od 0-14 godina u kojoj mogu trčati uz pratnju punoljetne osobe, a na startu ih čekaju Kosjenka, Vještice i ostali bajkoviti likovi.

Organizatori garantiraju predivne staze i bogate startne pakete i tombole! Tijekom cijelog dana zabavljati će prisutne DJ I'M, a na večer će atmosferu dodatno ugrijati Psihomodopop u Frankopanskom Kaštelu.

Ove godine vjeruj u bajke, vjeruj u sebe i trči Ogulin Trail.

Video najava:

02.09.2019. 11:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh