« Fun
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
KAKO ROMANTIČNO

Vjenčali pse nakon šestomjesečne "veze"

Ispred pet shopa u Barra da Tijuci pred 200 ljudi Bruna se "vjenčala" s Luijem

psi vjenčanje
psi vjenčanje (Sky News)
Više o

vjenčanje

,

psi

Vlasnici pasa odlučili su šestomjesečnu vezu Brune i Luija "podići na višu razinu", a vjenčanje su platili 8.350 dolara, prenosi Reuters. Mladenka je provela sate na uređivanju u pet shopu, gdje su je okupali uz svijeće i latice ruže kako bi se "opustila". Nakon kupanja uredili su joj dlaku kremom od čokolade. Pripreme za vjenčanje počele su mjesec dana ranije. Vlasnica Brune, Raquel Mendes, nada se da će uskoro dobiti puno mladih psića.

"Razmišljali smo o medenom mjesecu, i najidealnije bi bilo u srpnju kada je toplo. I ako sve bude po planu nakon toga bi trebali dobiti prinove", rekla je Raquel. Mladoženja je bio obučen u elegantan smoking, a njegov 9-godišnji vlasnik Artur Telles bio je vrlo ponosan. "Vrlo dobro se slažu. Bruna nikad ne laje kad je u blizini Luija. Osjećam da oni žele biti blizu jedno drugome", rekao je. Nakon vjenčanja, vjenčanom paru uzeti su otisci šapa kako bi se registrrirali kao vjenčani.

Događaj je zabilježen i fotografiranjem ispred svadbene torte koja je napravljena od pseće hrane. Vlasnik pet shopa rekao je da je nakon vjenčanja dobio još nekoliko rezervacija za druga pseća vjenčanja. Posao povezan sa psima u Južnoj Americi se razvio u posljednjih pet godina, a prema procjenama iz 2008., Brazil je drugi na svijetu po veličini pseće populacije sa 30 milijuna životinja. Na prvom mjestu je SAD sa 60 milijuna.

17.05.2010. 11:58:43
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh