« Fun
objavljeno prije 14 godina
I TO JE MOGUĆE

Najgluplji izumi čovječanstva

POGLEDAJTE GALERIJU - Kada čovjek ima previše vremena u životu, padaju mu na pamet genijalne ideje koje smo vam predstavili u sljedećim recima

najgluplji izumi
najgluplji izumi (Daily News)
Više o

izum

,

četkica za zube

1. Kupola za razgovor u klubovima - doista genijalna ideja. Naime, jedan student iz Škotske izumio je rješenje za razgovore u bučnim prostorima poput krcatih kafića i klubova, gdje jednostavno ne možete čuti dobro svoje prijatelje. Tzv. zvučna kupola zapravo je plastična sfera koja štiti vašu glavu od vanjske buke.

2. Pivska bočica za bebe - samo za prave i odane pivopije koji žele da i njihovo potomstvo nastavi tradiciju.

3. Gaćice za ruke - ok, jasno nam je da u tu svrhu postoje rukavice, ali izumitelj ovog čuda to je vjerojatno propustio. Ako se želite podsjećati na stražnjicu gledajući u ruke, ove gaćice su prava stvar za vas.

4. Jednolitrena čaša za vino - niste baš takva ljenčina? Ili možda jeste? Udubili ste se u neko dobro štivo i jednostavno ne možete skinuti pogled s redaka da biste natočili novu čašu vina. Tu na scenu stupa jednolitrena čaša i vaš problem je riješen. Premda nam nije jasno tko to, osim alkoholičara, popije litru vina dnevno.

5. WC golf - kada su vam već i erotski časopisi dosadili tijekom obavljanja nužde, vrijeme je za wc golf. Možete uživati u vašoj omiljenoj igri u privatnosti wc-a. Samo za one koji nemaju problema s dugotrajnim boravkom u maloj prostoriji punoj neugodnih mirisa.

6. Mačje cipelice za čišćenje - dojadilo vam je da vi grcate u poslovima, a vaša mačka se samo izležava i prešetava naokolo. Tako je, došla su krizna vremena i više nitko ne može živjeti, a da ništa ne radi, pa tako ni mačka. Navucite joj ove cipelice za čišćenje i neka zaradi svoj ručak.

7. Zaštitna maska za tuširanje - fino je navučete preko glave, te sigurno uživate u tuširanju bez bojazni da ćete smočiti kosu. Nije bitno što pritom nalikujete vanzemaljcu koji prvi put vidi vodu, i što se jednostavno možete tuširati od vrata naniže, ali dobro...

8. Nova Cola - kada imate uspješnu formulu ne trebate ju mijenjati. Coca-Cola je naučila tu lekciju kada je pokušala predstaviti Novu Colu, očit primjer komercijalnog neuspjeha. Ubrzo je procvalo crno tržište s originalnom Colom, a kompanija je srećom poslušala potrošače i vratila natrag staru formulu.  

9. Žičani kavez za djecu - želite izvesti dijete na svježi zrak, ali nemate vrt ili dovoljno vremena za šetnju? Ovaj izumitelj smatrao je kako je odlična ideja bebu staviti u kavez koji se zatim postavi na prozor. Daljnji komentari nisu potrebni.

10. Mehanička mačka - ovaj izum iz 1963. proizvodi zvuk mačjeg mjaukanja 10 puta u minuti, a istovremeno se pale i bljeskaju elektroničke oči. Naprava je smišljena kako bi plašila štakore i miševe.

17.05.2010. 10:53:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh