« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
ZAGREBAČKA POLICIJA:

Više o truplu na Jarunu znat će se tek nakon obdukcije

Leš je prevezen u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku radi utvrđivanja uzroka smrti

(Ranko Šuvar/Cropix)
Više o

Jarun

,

obdukcija

,

jezero

,

ubojstvo na Jarunu

,

truplo

Zagrebačka policija nije danas htjela u javnost izlaziti s informacijama o ostacima muškog tijela koji su jučer popodne pronađeni u jezeru Jarun, o tome je li riječ o ubojstvu te u kakvom je stanju leš zatečen, rekavši tek da će s više informacija raspolagati nakon obdukcije koja je u tijeku.

"Način na koji su nastale promjene na tijelu ne mogu iznositi, odgovore na ta pitanja dat će obdukcija", izjavila je na konferenciji za novinare glasnogovornica PU zagrebačke Aleksandra Ljuba.

Potvrdila je da su ostatke tijela nepoznatog muškarca jučer oko 17,30 sati kod južne obale jezera Jarun pronašli mladići koji su trenirali vožnju kajakom, kazavši i da je leš u jezero dospio na za sada neutvrđen način.

Nakon obavljenog policijskog očevida, leš je prevezen u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku radi utvrđivanja uzroka smrti, a slijedi identifikacija te nastavak policijskih izvida, rekla je Ljuba.

Mediji javljaju da su trojica kajakaša iz čamca vidjeli golo truplo bez glave, šaka i nogu (od prepona naniže) koje se zaplelo među grmlje uz obalu jezera, te su odmah javili policiji.

Navodno je leš u visokom stupnju raspadanja. (hina/metro-portal)

09.03.2010. 11:13:13
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh