« Kultura
objavljeno prije 2 godine i 3 mjeseca
NOĆ MUZEJA

Virtualan i stvaran program Arheološkog muzeja u Zagrebu u Noći muzeja 2022

U Noći muzeja 2022 u petak, 28. siječnja, Arheološki muzej u Zagrebu, za publiku je pripremio program sa stvarnim i virtualnim sadržajima

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

AMZ

,

Noć muzeja 2022

U Galeriji AMZ, Pavla Hatza 6, od 12 do 24 sata posjetitelji mogu razgledati gostujuću izložbu Ivan Meštrović - portreti suvremenica i suvremenika.

Na mrežnim stranicama muzeja www.amz.hr u Noći muzeja 2022 u AMZ VIRTUALNOM MUZEJU publika će moći pristupiti novim sadržajima od kojih izdvajamo virtualnu izložbu Mumije - virtualni stari Egipat, vizualizacije pretpovijesnih krajolika Viškovaca i Kaptola i rutu Put neandertalaca u Hrvatskoj i nove 3D modele arheoloških predmeta.

AMZ VIRTUALNI MUZEJ pruža niz zanimljivih sadržaja kao što je to virtualna šetnja stalnim postavom, virtualne izložbe, vizualizacije nastale tehnologijama virtualnih i proširenih stvarnosti kao nove metode prezentacije arheoloških krajolika, 3D modeli arheoloških predmeta, vodiči kroz stalni postav, projekt Zagreb dok ga još ni bilo, zanimljivosti iz numizmatike, filmovi i zabava za najmlađe.  

Svratite i vi na Noć muzeja, ne samo u AMZ nego šire! ;)

26.01.2022. 17:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh