« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 2 mjeseca
UPOZORENI STE

Virovitički seljaci najavljuju potpunu blokadu cesta

Seljaci u vukovarsko-srijemskoj i virovitičko-podravskoj županiji će, ako se "ministrovo ignoriranje nastavi, sutra traktorima zaputiti prema Zagrebu"

Hoćemo li sutra opet gledati ovakve prizore?
Hoćemo li sutra opet gledati ovakve prizore? (Vjekoslav Skledar/CROPIX)
Više o

traktori

,

seljaci

,

ceste

,

blokada promet

Poljoprivrednici, koji u Virovitičko-podravskoj županiji prosvjeduju deveti dan, u 10 sati su sati blokirali jedan trak državnih cesta D2 u Cabuni i D5 u Lukaču te promet teče izmjenično jednim prometnim trakom uz policijsku regulaciju, piše Hina.

Predsjednik županijske Udruge poljoprivrednih proizvođača i organizator prosvjeda Zvonko Pipić kaže da je, ako im se ministar Petar Čobanković ne javi, moguća i potpuna blokada prometa.

"On nas želi ignorirati. To je sramota. Ne želi doći razgovarati s ljudima s kojima je lani potpisivao sporazume, a njegova igra s Dragutinom Dukićem (predsjednik Koordinacije seljačkih udruga Slavonije i Baranje) je varanje seljaka. Mi na to ne pristajemo, uporni smo i nećemo odustati", rekao je Pipić te najavio da će se seljaci u vukovarsko-srijemskoj i virovitičko-podravskoj županiji, ako se "ministrovo ignoriranje nastavi, sutra traktorima zaputiti prema Zagrebu".

18.03.2011. 15:11:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh