« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 15 godina i 8 mjeseci
Nivea Cro-a-Porter

Viktor Drago, o prvim dojmovima za Metro Express:

Fotografija vijesti
Više o

Nivea Cro à Porter

,

victor drago

DOJMOVI - Bit ću iskren, bilo je sjajno.  Ne sjećam se kada sam zadnji puta toliko uživao u projektu. Svatko je odradio svoj dio sjajno, sve je štimalo u minutu, moda je bila odlična, a krajnji efekt zadnjeg dana stvorio je oprečna mišljenja u javnosti. To je po mome osnova projekta koji je živ. Da stvara temu, da nije dosadan. Kada jedan medij piše i govori o fantastičnom kontraverznom i provokativnom završetku, a drugi o skandaloznom i brutalnom, znate da ste napravili sjajan posao. To je odlika projekta koji je društveno angažiran.

O PISTI... - U teoriji i idejnom riješenju uvijek sam radim koncept, ali realizacijski je tu samnom od poetka Zoran Bačić, moj izvršni producent, te sjajni dečki iz MDM-a, Danijel i Marko. Drago mi je da se ova ustvari vrlo jednostavna
scenografija toliko dopala ljudima i da smo dobili pozitivne komentare. A sad opet ono pitanje, može li bolje...(osmijeh)

O SURADNJI SA SEVERINOM NA NOVOM ALBUMU ‘ZDRAVO MARIJA’ - Severina je žena sa stotinu lica, a svako je prekrasno. Fascinira me njena opuštenost i povjerenje kojim zrači. S njom je lako raditi jer preispituje ulogu žene u društvu u svakom svom projektu i ne boji se osude, a to su stvari koje i mene interesiraju u mom radu.

O BUDUĆIM PLANOVIMA - Već smo se pripremili za sljedeći projekt. Jučer sam se probudio s jasnom vizijom scenskih rješenja, ugovori su potpisani, deveti mjesec je blizu. 

Piše: piše: I. Novak
08.04.2008. 21:41:35
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh