« Spektakli
objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec
SPEKTAKL BEZ PREMCA

Vikend u znaku We Will Rock You!

Produkcija showa We Will Rock You vrlo je impresivna, a čine je pozornica širine 26 metara, veliki video zid iza kojeg je smješten bend, te 250 raznobojnih lasera i reflektora

Požurite, karata još ima
Požurite, karata još ima (AdriaEntertainment)
Više o

mjuzikl

,

Arena Zagreb

,

Queen

,

We Will Rock You

,

Ben Elton

Napokon smo dočekali vikend u znaku velikog rock hita WE WILL ROCK YOU i svemirski poznatog benda - QUEEN! U Areni Zagreb je sve spremno za izvedbe proslavljenog mjuzikla We Will Rock You!

Mjuzikl je nastao u suradnji čuvenog autora Ben Eltona i članova grupe Queen: gitarist Brian May i bubnjar RogerTaylor. WE WILL ROCK YOU s hitovima grupe Queen predstavlja show koji se može mjeriti sa spektaklom kakav su Queen priređivali na svojim koncertima. Hrvatska publika ima priliku doživjeti nevjerojatno glazbenu avanturu smještenu u budućnosti i popraćenu najvećim hitovima legendarnih Queenovaca. I sam Freddie Mercury bi bio ponosan.

Još uvijek su u prodaji ulaznice za sve 3 predstave.

Ulaznice za ovaj glazbeno scenski spektakl su u prodaji na svim prodajnim mjestima sistema Eventim, te online na www.eventim.hr (na navedenoj web adresi se može naći i popis svih prodajnih mjesta).

Također, u subotu i nedjelju, od 9:00 ujutro otvorena je blagajna Arene Zagreb.

Ulaznice za sektor SJEDENJE SREDINA su rasprodane za obje predstave koje će se održati u subotu (25.5. u 15 sati te u 20 sati). Također, ulaznice za predstavu u subotu navečer (25.5. u 20 sati) je rasprodan sektor SJEDENJE SA STRANE, a za TRIBINU 1 je u prodaji još samo nekoliko ulaznica. Za predstavu koja će se održati u nedjelju (26.5. u 16 sati) još uvijek ima ulaznica za sve kategorije.

Dostupnost i cijene ulaznica su sljedeće:

LOŽA: 800 kn (DOSTUPNO ZA SVE TRI PREDSTAVE)

SJEDENJE SREDINA: 300 kn (DOSTUPUNO SAMO ZA 26.5. u 16:00)

SJEDENJE SA STRANE: 250 kn (DOSTUPNO ZA 25.5. u 15:00 i 26.5. u 16:00)

TRIBINA 1: 200 kn (DOSTUPNO ZA 25.5. u 15:00 i 26.5. u 16:00)

TRIBINA 2: 175 kn (DOSTUPNO ZA SVE TRI PREDSTAVE)

Grupa Queen je poznata u cijelom svijetu! Njihov energični hit sa zaraznim ritmom, We Will Rock You, već dugi niz godina slovi kao jedna od najprepoznatljivijih pjesama. Mjuzikl koji nosi ime istoimenog hita osvojio je Englesku prije 10 godina, a sada osvaja ovacije diljem svijeta! Kazališni show je produkcijski prilagođen izvedbi u velikim dvoranama, a na popisu prve velike svjetske turneje se nalazi i grad Zagreb i to sa čak 3 predstave u 2 dana!

Avanturistički doživljaj mjuzikla popraćenog najvećim hitovima grupe Queen hrvatska publika ima priliku vidjeti u Areni Zagreb u slijedećim terminima:

25.5.2013., subota, u 15:00 sati

25.5.2013., subota, u 20:00 sati

26.5.2013., nedjelja, u 16:00 sati

Produkcija showa We Will Rock You vrlo je impresivna, a čine je pozornica širine 26 metara, veliki video zid iza kojeg je smješten bend, te 250 raznobojnih lasera i reflektora. Fantastično sinkronizirani plesači ostaviti će vas bez daha, a bend koji svira uživo najpoznatije hitove grupe Queen toliko dobro to radi da u jednom trenutku pomislite da je na pozornici zaista grupa Queen. Pored plesača/pjevača članovi benda definitivno su zvijezde ovog glazbeno scenskog showa. Bend je skriven iza velikog video zida tijekom cijele predstave, tek zadnjih 10 minuta se predstave publici koja ih uz salve pljeska nagradi za cijeli trud.

Ovaj kulturni, audio vizualni spektakl se nikako ne smije propustiti! S izvrsnim izvedbama velikih hitova legendarne grupe Queen, ovo je najspektakularnija mjuzikl turneja ikad viđena!

„ONE DREAM, ONE VISION, ONE SMASH HIT!'"
(„Jedan san, jedna vizija, jedan hit!")

WE WILL ROCK YOU!

It's a kind of magic!

 

25.05.2013. 11:23:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh