« Spektakli
objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec
SHOW

Čiribu Čiriba i vesela zanimanja u Zoološkom vrtu Zagreb

Osim putovanja u svijet magije, djecu očekuju hypo poklončići, puno smijeha, sudjelovanje u trikovima iz „Lukine čarobne kutije" te veselje

Sezona završava u Zoološkom vrtu
Sezona završava u Zoološkom vrtu (Menart)
Više o

Zoološki vrt

,

Čiribu Čiriba i vesela zanimanja

,

timaritelj životinja

Nakon punih šest mjeseci raznovrsnih zanimanja, smijeha, trikova i iluzije došlo je vrijeme da Luka Vidović i „Čiribu Čiriba i vesela zanimanja" naprave malu pauzu i napune baterije za iduću sezonu. Prije odlaska pripremaju vam nešto potpuno drugačije nego do sada.

29.lipnja u 11 sati u Zoološkom vrtu Zagreb, Luka Vidović upoznat će vas s jednim nesvakidašnjim zanimanjem: timariteljem životinja - po mnogima jednim od najljepših poslova na svijetu!

Stomatolog, veterinar, kontrolor leta, vatrogasac i konačno timaritelj. Sve su to zanimanja koja je ovaj, nedavno pokrenuti, program Luke Vidovića i Menart Kidsa uspio, u vrlo kratkom vremenu sakupiti i približiti mališanima i njihovim roditeljima.

Ovog puta odlučili su svoj magični dječji show napraviti u prirodi, na otvorenom... a gdje bolje nego u sklopu prekrasne Maksimirske šume, Zoološkom vrtu Zagreb!

Tko je i što uopće radi timaritelj? Ne znate, a željeli biste svoje mališane upoznati s čarobnim svijetom životinja? Ovo je onda prilika koju ne smijete propustiti.

Simpatični i smiješni majmuni, veliki, ali vrlo umiljati slonovi, lavovi, mrki medvjedi i mnoštvo drugih životinja čekaju vas i vaše najmađe.

29. lipnja u 11.00 sati, Luka Vidović i timaritelj uvest će vas u bogat životinjski svijet koji nas svakodnevno okružuje.

Osim putovanja u svijet magije, djecu očekuju hypo poklončići, puno smijeha, sudjelovanje u trikovima iz „Lukine čarobne kutije" te veselje kojim ćete zajedno započeti vikend.

Plaća se samo ulaz u Zoološki vrt dok je ulaz na predstavu besplatan. Svoje ulaznice možete kupiti na dan predstave na blagajni Zoo Zagreb, Maksimirski perivoj bb od 9.00 sati po cijeni: 

ODRASLI - 30,00 kuna
DJECA (od 7 do 14 godina) - 20,00 kuna
DJECA (do 7 godina) - bez plaćanja

 

Novosti pratite na facebook stranici Menart Kids ili na http://facebook.com/lukavidovic13 .

17.06.2013. 13:54:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh