« Seks
objavljeno prije 14 godina
MAŠTOVITO

Seks položaji inspirirani Svjetskim nogometnim prvenstvom

Počelo je svjetsko nogometno prvenstvo i idućih mjesec dana bit će gotovo nemoguće ignorirati sve informacije vezane za taj kolosalni događaj

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Shutterstock)
Više o

nogomet

,

Svjetsko nogometno prvenstvo 2010.

,

seksualni položaji

Barovi i restorani bit će prepuni navijača koji će bodriti svoju nacionalnu reprezentaciju, a po prvi put nakon dugo vremena, svjetska pažnja bit će fokusirana na Afriku radi nečeg drugog osim gladi i AIDS-a. S obzirom da će mnogim muškarcima biti teško odlijepiti oči s ekrana i maknuti stražnjicu iz fotelje, njihove bolje polovice mogle bi biti nezadovoljne. Kompromis je očito jedino rješenje, a tu na snagu stupaju seksualne pozicije koje možete prakticirati dok gledate prvenstvo.

>> Znate li kako je nastao misionarski položaj?

Savijte je poput Beckhama - David Beckham poznat je po svojim lobovima (zakrivljenim putanjama lopte), pa pretpostavljamo kako isto radi i sa svojom suprugom u spavaćoj sobi. Kako biste bili poput Beckhama, savijte svoju partnericu preko kauča ili nečeg sličnog. Bitno je da imate jasan pogled na tv i dovstruki užitak vam je zagarantiran.

Lionel Messi - Messi se smatra najboljim igračem na planeti, sa stilom igre lepršavim poput svile. Kako bi ste odali počast argentinskom bogu nogometa, položite partnericu na svilenu plahtu, i oduševite je potezima vašeg omiljenog igrača.

Božja ruka - Maradona je postigao taj slavni gol, ilegalnim korištenjem ruke, stoga kao malu kaznu, vežite je za krevet, te upotrijebite obje ruke kako biste joj pružili nezaboravno iskustvo.

>> Pet položaja da lakše zatrudnite

Zlatni gol - vjerojatno nema većeg zadovoljstva za reprezentaciju kada nakon 90 minuta igre postigne ovakav zgoditak. Kako biste imitirali ovaj događaj, stimulirajte partnericu 90 minuta bez da je dovedete do vrhunca. Kada istekne to vrijeme, krenite s protunapadom kojeg će se sjećati cijelog života.

Uklizavanje - ovo je jedan od najnasilnijh poteza u nogometu, no u krevetu je vrlo senzualan. Za pravo uklizavanje potrebno vam je ulje kojim ćete ju namazati, a zabava zatim može krenuti.

14.06.2010. 12:53:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Pero
    14.06.2010. 14:28
    stimulirajte partnericu 90 minuta... yeah right..
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh