« Zagreb
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci
DRUGAČIJI STAV

HČSP: Bezrezervno podržavamo akciju policije u Varšavskoj

Uhićenja u Varšavskoj prema mišljenju članova HČSP-a "ruše nametnute dogme o nedodirljivosti i nepogrješivosti lijevo-liberalne anarhističke i protuhrvatske ideje"

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Saša Zinaja/Medijska Mreža)
Više o

policija

,

HČSP

,

varšavska prosvjed

,

Johannesburg

Hrvatska čista stranka prava (HČSP) priopćila je danas kako podržava akciju policije u Varšavskoj i ocijenila "nedemokratskim i licemjernim bijes prosvjednika i njihovih podržavatelja lijevo-liberalnog političkog diskursa zbog, kako navode, tobože ugroženih prava prosvjednika.

U priopćenju stoji kako HČSP "bezrezervno podržava akciju policije" jer se time, kako smatraju, "ruše nametnute dogme o nedodirljivosti i nepogrješivosti lijevo-liberalne anarhističke i protuhrvatske ideje te ju se stavlja van zakona kada je njihovo postupanje protuzakonito što do sada nije bio slučaj".

>> Karamarko cinično: Ma kakva uporaba sile

"Upravo zbog toga se ljute 'zagovaratelji' svekolikih sloboda govora i političkog djelovanja jer se time ruši njihov brižno građen mit o nedodirljivosti i nepogrješivosti. Oni su do sada silno zloupotrebljavali tu anomaliju u hrvatskom društvu, a Varšavska je u tomu prekretnica. Apeliramo na policiju da ne posustaje, da ne podlegne nikakvoj propagandi ili pritiscima, nego da uporabi silu onoliko koliko to situacija bude zahtijevala, jer anarhistima je ranjen ego i oni odustati neće", smatraju u HČSP-u.

>> Varšavska: Specijalci u borbi s lepezama brutalno ponizili demokraciju

U priopćenju koje je potpisao predsjednik HČSP-a Josip Miljak, uz ostalo, stoji kako ta stranka nema nikakvoga drugog interesa već im je stalo da se prema svima postupa jednako. (hina/metro-portal)

17.07.2010. 20:07:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh