Vic dana nema sljedeće stranice

Poziv

objavljeno prije 11 godina i 10 mjeseci

Dođe Mujo u doktorsku ordinaciju, a oba mu uha crvena i opečena. - Šta se zbi - upita doktor. - Ma, pegl'o košulju kad me neko nazv'o na telefon, a ja u žurbi pograbio peglu… više »

Snalažljivi novinar

objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci

Dogodila se prometna nesreća. Oko automobila se ubrzo skupila gomila znatiželjnika. Među njima se našao i novinar koji je pokušavao prići automobilu da vidi što se… više »

Čarobna patka koja pleše

objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci

Jednog se dana vlasnik cirkusa zaputio u lokalnu birtiju. Ušavši unutra primijetio je da je za jednim stolom okupljena grupica. Kada je prišao bliže na stolu je vidio… više »

Kaj je već pol tri?!!

objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci

Na povratku s vatrogasne zabave zaustavi pandur Štefa.- Gospon Štef, jeste kaj konzumirali od alkohola?- Ni kapi gospon policajac. - Jeste voljni puhat? - A, bum puhal. Pandur… više »

Konj

objavljeno prije 12 godina

Dolazi konj u kafić i naručuje viski.Šanker mu daje čašu i kaže evo, 10 Eura. Konj se iznenadi s cijenom i kaže u čuđenju - 10 Eura?!!A njemu će šanker - da, da i… više »

Kad je krava praznovjerna

objavljeno prije 12 godina

Razgovaraju dva seljaka: - "Nekako ti mršava ona krava." - "Šta ću kad je praznovjerna!" - "Kako praznovjerna?!" - "Ma jede samo djetelinu s… više »

Studentska snalažljivost

objavljeno prije 12 godina

Studenti polažu pismeni ispit. Vrijeme istječe i svi užurbano predaju radove, samo jedan još piše.- "Kolega požurite, još samo minutu", opominje ga profesor,… više »

VIC

Pecanje

objavljeno prije 12 godina

Idu dva crva parkom. Jedan tužan, a drugi veseo i stalno se smijulji. Pita tužni crv veselog: "Što je to toliko smiješno?" "Otišla mi punica na… više »

KATASTROFA

Ljudožderi u korporaciji

objavljeno prije 12 godina

Pet se ljudoždera u tajnosti zaposlilo u velikoj korporaciji. Jednog dana nastade velika 'frka', netragom nestala tajnica. Sazove šef ljudoždera hitni sastanak!'Da čujem sada tko je… više »

skrolaj na vrh