Vic dana
VIC

Plavuša i Avatar

objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec

Društvo igra pogađanje osoba s papirićem na čelu: Plavuša ima papirić Marilyn Monroe i pita: "Imam li ja veze sa filmom?" "Da!", odgovaraju suigrači. "Jesam li plava?" "Da!"… više »

VIC DANA

Mama, klinac, policajac i autobus

objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec

Stoje na autobusnoj stanici klinac s mamom i policajac. Čekaju gradski autobus. Klinac pita mamu: - Mamaaaaa. Kad će taj autobus? - Pa sad će sine, ne znam zašto ga nema. Prođe malo,… više »

Vic dana

Žene anđeli...

objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca

Žene su anđeli. Ako im polomite krila i dalje lete... ...na metli, zato jer su fleksibilne! više »

VIC DANA

Problemi s učiteljicom

objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca

Učiteljica piše lijevom rukom po ploči, a Ivica začuđeno vikne: "Učiteljice, vi nemate dlaka ispod lijevog pazuha!" Učiteljica reče: "Ivice, spakiraj stvari i idi doma za danas!" Sutra… više »

iTAMPON

Vicevi na račun iPada

objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca

Appleov iPad, kojeg je u srijedu ponosno predstavio karizmatični čelnik tvrtke Steve Jobs, zbog nespretno odabranog naziva "pad" koji znači tampon, uložak, odmah izaziva poplavu duhovitih… više »

Vic dana

El presidente!

objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci

Što je "Tu ti tu tu tu tu" ?  "Predsjednik" Bandić u Londonu naručuje dva čaja u sobu 222. više »

Vic dana

Pismo Djedu Mrazu

objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci

Dragi djede Mraze, U ovoj godini si uzeo mog najmilijeg pjevača Michaela Jacksona, mog najboljeg glumca Patricka Swayzeja, moju najbolju glumicu Farrah Fawcett. Pišem ti, samo da te… više »

Vic dana

Programer na benzinskoj

objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci

Dođe programer na benzinsku pumpu i kaže prodavaču: "Molim vas, natočite mi gorivo!" Prodavač ga upita: "95 ili 98"? A on će njemu: "Šta, nemate XP?" više »

vic dana

Rješenje krize srednjih godina

objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci

Nakon 25 godina braka pogledao sam jednog dana svoju ženu i rekao: "Draga, prije 25 godina imali smo jeftin stan, jeftin auto, spavali smo na kauču i gledali mali crno-bijeli TV, ali sam… više »

jedan aktualan

Slovenija - Rusija 1:0

objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci

Slovenska nogometna reprezentacija je prekjučer pobjedila Rusiju. Ruski predsjednik Medvedjev je vidno razočaran otišao kući. Jučer ujutro je slovenski predsjednik Turk primio… više »

Nevolje po šišmišima

objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci

Vise dva šišmiša na grani, a treći stoji uspravno. "Što je ovim?" - upita jedan od njih. "Ne znam", odgovara drugi. "Bio je normalan i onda se odjednom srušio!" više »

Milijunaš u krevetu

objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci

Žena i ja smo iz kreveta gledali na TV "Tko želi biti milijunaš".  Okrenuo sam se prema njoj i upitao: "Hoćeš se seksati?".  "Ne", odgovorila je.  Upitao sam: "Je… više »

mali mba

Četiri poslovne lekcije

objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci

1. Poslovna lekcija Dok je vozio auto, svećenik kraj puta ugleda opaticu. Zaustavi se i ponudi joj prijevoz, što ona i prihvati. Opatica uđe u auto, sjede i prekriži noge,… više »

Sa sjednice Grada Zagreba:

Obavijest o parkiranju

objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci

Uvodi se i sedma zona* parkiranja, a to je izvan Zagreba. Svi sa ZG registracijom, a koji nisu trenutno u Zg, morat će plaćati parkiranje Zagrebparkingu, gdje god se nalazili u Hrvatskoj. U… više »

Rat spolova

Zlobne izjave žena o muškarcima

objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci

Muškarci su kao telefoni - zauzeti ili u kvaru. Zašto 95% muškaraca ne može zaspati nakon spolnog odnosa? - Jer mora otići kući. Koja je sličnost između muškaraca… više »

skrolaj na vrh