« Svijet
objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci
urote i zavjere

Jane Burgermeister tužila Obamu za bioterorizam

Neustrašiva austrijska novinarka podnijela kaznenu prijavu zbog namjernog širenja gripe A

Fotografija vijesti
Više o

svinjska gripa teorija zavjere

,

gripa A (H1N1)

,

Jane Burgermeister

Lista institucija i pojedinaca optuženih za urotu, zavjeru, bioterorizam i zločin protiv čovječanstva je povelika, a uključuje Svjetsku zdravstvenu organizaciju, Ujedinjene narode, Obamu, njegovu državnu tajnicu za zdravstvo Kathleen Sibelius, kolegicu za domovinsku sigurnost Janet Napolitano, direktoricu WHO Margaret Chan i bankare Davida de Rothschilda i Davida Rockefellera.

Naravno, tu su i farmaceutske kompanije koje proizvode cjepiva, Baxter, Novartis i Avir Green Hills Biotechnology, nezaobilazni George Soros i nekoliko austrijskih dužnosnika. Tužba je ponesena još 8. travnja u Beču, uz predočenje dokaza kako je Baxter AG poslao 72 kilograma virusa ptičje i svinjske gripe u 16 laboratorija, bez ikakve sigurnosne pratnje i osiguranja potrebnog u takvim slučajevima.

Burgermeister tvrdi da su optuženici namjerno proširili virus kako bi stekli financijsku korist, tražeći od američkog suda da zaustavi namjeravano obvezno cijepljenje. Ovoga puta je izostavila uobičajene priče vezane uz cijepljenja (implantiranje čipova, mind control i ostale prateće pojave), trudeći se da tužba izgleda što jasnije i uvjerljivije.

Jane Burgemeister je nakon podnošenja tužbe izgubila posao, ali se na svom blogu nastavlja boriti za istinu o gripi A, koja je po njenim izvorima sigurno umjetno stvorena i namjerno puštena iz laboratorija.

15.07.2009. 10:03:40
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    dancica
    15.07.2009. 11:39
    da sigurno je potpuno slučajan virus od kojeg je farmaceutska industrija zaradila milijarde. to je valjda svima jasno. al u borbi s vjetrenjačama još nije bilo pobjednika tak da sorry Jane ne budeš radila niti u mc'donaldsu
  2. avatar
    DemolitionMan
    15.07.2009. 13:25
    Konačno! Svaka joj čast - istupila je u korist istine koju znaju svi, samo se ne usude javno izreći! Svinjska gripa jedno je od sredstava depopulacije (genocida) koji svjetski vlastodršci vrše nad ostatkom stanovništva, istodobno se silno bogateći prodajom "vakcina". A draga Dančice, bilo bi bolje da ovakve istupe maksimalno podržiš, umjesto da ih nazivaš borbom s vjetrenjačama.
  3. avatar
    dancica
    15.07.2009. 14:31
    moja joj potpora neće puno pomoći. nažalost.
  4. avatar
    DemolitionMan
    15.07.2009. 22:34
    Dančice, prebrzo si odustala... premlada si da nakon prve prepreke postaneš apatična...
  5. avatar
    dancica
    20.07.2009. 11:50
    plemenitost ne plaća račune, a praznog je želuca teško misliti o miru u svijetu. nažalost, prerano sam postala realna.
  6. avatar
    Ispod Palme
    04.11.2009. 23:00
    Ugasite televizore i gripa nestaje. Nastavite da jedete cesnjak a nikakve vakcije ne primajte kao ni do sada. I nema problema. A ime ove hrabre zene treba zapamtiti.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh