« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
UNIŠTENO POVJERENJE

Sandra Bullock želi razvod i suprugovu djecu

U teškom razdoblju Oskarovka prima podršku od prijatelja i brojnih kolega a uživa i simpatije javnosti

(Wikipedia)
Više o

Sandra Bullock

,

Jesse James

,

Michelle McGee

Nakon što je doznala za suprugovu 11-mjesečnu aferu, Sandra Bullock bacila se u potragu za najboljim odvjetnicima za razvod braka, ali i onima koji bi joj mogli osigurati skrbništvo nad 6-godišnjom kćerkom Jesse Jamesa, piše X17.

"Odvjetnici tvrde da postoji šansa da će dobiti malu Sunny s obzirom da joj je biološka majka narkomanka, a otac preljubnik", tvrdi izvor X17 i dodaje kako Sandra dijete voli kao svoje i da se spremna boriti za skrbništvo.

Sandra Bullock trenutno živi sama u svojoj kući u Teksasu, dok je Jesse ostao u obiteljskom domu u Kaliforniji. Ljubavnica Michelle McGee navodno je prim ila prijeteće poruke od Sandrinih obožavatelja te ju štite tjelohranitelji.

U teškom razdoblju Oskarovka prima podršku od prijatelja i brojnih kolega a uživa i simpatije javnosti. Glumica i stand up komičarka MoNique joj je preko medija poručila: "Sandra šećeru, ako me trebaš, tu sam...!", a obožavatelji joj putem Twittera poručuju: "Sandra, ne treba ti gubitnik kao Jesse. On je nitko i ništa bez tebe.".

24.03.2010. 07:50:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh