« Spektakli
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
SLOBODNA

Lohan puštena iz ustanove za odvikavanje od droge

Lindsay Lohan je na odvikavanje krenula 2. kolovoza, a navodno se nakon samo tri tjedna riješila problema

Lindsay Lohan
Lindsay Lohan (Getty Images)

Američka glumica Lindsay Lohan puštena je u utorak navečer iz ustanove za odvikavanje od droge, kamo je dospjela zbog vožnje pod utjecajem alkohola, ali ostaje pod paskom do 1. studenoga, priopćilo je pravosuđe u srijedu.

Lohan, koja je u ustanovu u Los Angelesu ušla 2. kolovoza, odmah nakon trinaestodnevnog pritvora, trebala je isprva provesti na odvikavanju 90 dana.

No sudac Elden Fox odlučio je na sudskoj raspravi na Beverly Hillsu u srijedu, da 24-godišnja glumica može ići kući već u utorak navečer. Odvjetnica Lindsay Lohan, Shawn Chapman Holley potvrdila je u istoj prigodi da se njezina branjenica tijekom večeri vratila kući.

"Lindsay Lohan je ozbiljna djevojka koja je izvukla pouku", rekla je odvjetnica sucu tijekom rasprave, kojoj starleta nije nazočila.

Lohan do 1. studenoga mora biti u svojoj kući u Los Angelesu i ne može snimati izvan grada, mora ići na seanse psihoterapije barem četiri puta na tjedan, uz obveznu terapiju ponašanja i odvikavanja.

Glumica će se usto dvaput u tjednu podvrgavati provjeri razine alkohola i droge u krvi. Pokaže li se da je pozitivna na to dvoje morat će na 30 dana u zatvor.(hina/metro-portal)

26.08.2010. 00:48:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh