Skijanje
slalom

Kostelić peti u Leviju

objavljeno prije 15 godina i 7 mjeseci

Francuski skijaš Jean-Baptiste Grange pobijedio je u današnjem slalomu Svjetskog kupa u Leviju. To mu je peta pobjeda u karijeri u Svjetskom kupu. Drugi je bio Amerikanac Bode… više »

Jelušić i Fleiss okončale pripreme u Argentini

objavljeno prije 15 godina i 10 mjeseci

Hrvatske skijašice Ana Jelušić i Nika Fleiss okončale su snježne pripreme u Argentini. Zbog manjih bolova u koljenu Nika Fleiss se zbog neophodnih pregleda vratila dva dana… više »

FOTO-VIJEST

Planica - Trijumf Austrijanaca

objavljeno prije 16 godina i 3 mjeseca

Austrijanac Gregor Schlierenzauer pobijedio je na posljednjem natjecanju Svjetskog kupa skijaša skakača na Planici. Drugi je bio njegov sunarodnjak Koch, a treće mjesto pripalo je… više »

Riesch najbolja u superveleslalomu

objavljeno prije 16 godina i 3 mjeseca

Švicarska skijašica Fabienne Suter pobijedila je u superveleslalomu u Bormiju. Mali Kristalni globus za najbolju superveleslalomašicu sezone pripao je Njemici Mariji… više »

Milleru veliki Kristalni globus

objavljeno prije 16 godina i 3 mjeseca

Bode Miller novi je pobjednik skijaškog Svjetskog kupa, nakon što su iz švicarske reprezentacije objavili kako Didier Cuche neće nastupiti u slalomu.Miller trenutačno ima… više »

Ivica drugi u Kranjskoj Gori

objavljeno prije 16 godina i 4 mjeseca

Nakon sljemenskog slaloma, Ivica Kostelić je i u Kranjskoj Gori osvojio drugo mjesto. Pobijedio je prvi put u karijeri Talijan Manfred Mölgg...Već u prvoj vožnji, koju je postavio Ante… više »

Lanzingerov pad obilježio Kvitfjell

objavljeno prije 16 godina i 4 mjeseca

Utrka superveleslaloma Svjetskoga skijaškog kupa u norveškom Kvitfjellu ostat će upamćena po stravičnom padu Austrijanca Michaela Lanzingera...Nesretni je Austrijanac,… više »

Kostelić nastavio sjajan niz

objavljeno prije 16 godina i 4 mjeseca

Ivica Kostelić ne posustaje. Hrvatski skijaš nastavio je niz izvrsnih rezultata osmim mjestom, rekordom karijere, u superveleslalomskoj utrci u kandaskom Whistleru.Ivica je krenuo sa… više »

Matt osvojio Sljeme, Ivica izvrstan drugi

objavljeno prije 16 godina i 4 mjeseca

Nedjelja je bila velik dan za hrvatsko, ali i svjetsko skijanje. Prvi muški slalom na hrvatskom teritoriju održan je pred 20.000 gledatelja, a za vrhunac euforije pobrinuo se Ivica… više »

Gradska kavana i Trg u znaku ‘Snow Queena’

objavljeno prije 16 godina i 4 mjeseca

Nakon izvlačenja startnih brojeva u subotu navečer na Trgu bana Jelačića, skijaška svita nakratko se preselila na skijaški party u Gradsku kavanu. Naravno, skijaši se… više »

Hrovat iznenadila, Janica i Tomba pali

objavljeno prije 16 godina i 4 mjeseca

Alberto Tomba, Janica Kostelić, Ingemar Stenmark, Marc Girardelli, Bojan Križaj...Svi na jednome mjestu. Sljemenski spektakl završio je na najljepši mogući način. Utrka legendi… više »

Traži se nova Snježna kraljica

objavljeno prije 16 godina i 4 mjeseca

Radovi na Crvenom spustu mogu stati, a skijaški spektakl može početi. Četvrto izdanje ‘Snježne kraljice’ na Sljeme će dovesti slalomsku elitu - Austrijanku Marlies Schild,… više »

Ivica bolestan, ali će nastupiti na Sljemenu

objavljeno prije 16 godina i 4 mjeseca

Na Sljemenu je sve spremno za skijaški spektakl u petak i nedjelju. Prema riječima Rena Fleissa, staza je savršena i već sada spremna za slalomsku elitu u muškoj i… više »

Kostelić: Jedva čekam Sljeme!

objavljeno prije 16 godina i 5 mjeseci

Hrvatska, Zagreb i Sljeme spremni su za slalomske utrke skijaša i skijašica za Svjetski kup na Sljemenu 15. i 17. veljače. Staza je već sada u odličnom stanju, prognoza vremena… više »

Zrnčić-Dim: Očekivao sam postolje, ali za - tri godine

objavljeno prije 16 godina i 5 mjeseci

Ivica Kostelić bio je u ekstazi nakon utrke. Veselio se drugom mjestu jednako kao i Natkovom trećem. Posebno je bio oduševljen kako je odradio slalom.- Bio je to jedan od mojih boljih… više »

skrolaj na vrh