« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca
PROMAŠAJI

Najgori modni trendovi prošlog desetljeća

Iskustvo nas uči da nisu svi odjevni predmeti koje nam pokušavaju nametnuti dobar izbor

Trendovi nisu uvijek lijepi
Trendovi nisu uvijek lijepi (Arhiva)
Više o

tange

,

modni trendovi

,

promašaji

,

harem pants

,

aladinke

,

uggs

,

tajice

Kad je Prince pjevao "tonight we're gonna party like it's 1999,", vjerojatno nije ni slutio da će njegova odjevna kombinacija izaći iz mode, vratiti se i ponovno pasti u zaborav u samo deset godina. Novi milenij donio nam je nekoliko modnih trendova koji su se razvijali, ali i nestajali brže nego prije (prema The Frisky).

1. Harem pants ili aladinke pretvorile su se u pravi must-have odjevni predmet za koje se tvrdilo da su idealan miks hlača i suknje. No, izgledati kao Aladin zgodno je u cirkusu a nikako na ulici ili poslu.

2. Tajice kao hlače popularizirala je Lindsay Lohan u vrijeme dok je još bila uzor mladima. Trend je još bio pod kontrolom kad su se tajice kombinirale sa suknjama, ali se u međuvremenu nose u zamjenu za hlače i imaju čudne, nepotrebne uzorke.

3. Poderane traperice dolaze iz razvikanih modnih kuća i koštaju puno više od klasičnih. Zašto, zapravo, ljudi žele stotine kuna potrošiti na traperice koje izgledaju kao da su proživjele cijelo desetljeće?

4. Uggsice su se munjevito proširile kad su ih počele nositi trendseterice poput Paris Hilton. U Hrvatskoj tek sad doživljavaju boom, a u Americi ih se već povezuje s ne tako lijepim pridjevom - Ugg-ly

5. Tange koje vire iz traperica nisu nimalo cool. Tinejdžerke misle da time izgledaju atraktivnije, iako u ovom slučaju vrijedi zlatno pravilo "manje je više"!

25.03.2012. 17:40:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    carlita
    25.03.2012. 17:55
    jako nebitan clanak i nema veze sa stvarnoscu :D ali, navikli smo na to od vas ;))
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh