« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 11 godina i 9 mjeseci
TRIKOVI

Izgledajte ljepše uz odjeću koja pristaje vašem tijelu

Modni dizajner Bradley Bayou otkriva trikove uz koje zvijezde na crvenom tepihu ostavljaju bez daha

Pazite što nosite
Pazite što nosite (Shutterstock)
Više o

ljepota

,

odjeća

,

odijevanje

,

tijelo

Željeli biste izgledati poput neke hollywoodske zvijezde. E pa nije ni kod njih sve onako kako se čini. Modni dizajner Bradley Bayou za časopis Marie Claire otkriva trikove uz koje zvijezde na crvenom tepihu ostavljaju bez daha. Evo kako i vi možete biti zanosni, makar i za šetnju po rivi. Pogledajte oblik tijela koji najviše liči vašem i pokupite koji Bayouov savjet. 

Queen Latifah
Njezin izgled: Ona je impozantna dobitnica Oscara. Kako kaže Bayou 'pravokutna' oblika. Za Queen su prikladni korzeti, mekane tkanine koje se malo šire u području bokova, kako bi dobila lijepe obline.
Vaš izgled: Pokušajte s majicama ili haljinama s V izrezom ili bez naramenica. U kombinaciji s korzetom, učinit će vaš torzo manjim. 'Ako volite svoje noge, ne libite se pokazati ih', savjetuje Bayou.

>>Izgledajte mršavije ispravnim odabirom odjeće

Anne Hathaway
Njezin izgled: Ona je također pravokutnog oblika ali više ravna, samo s lagano izraženim bokovima. Lijepo joj stoji kad otkrije ramena i naglasi struk.
Vaš izgled: Ako ste slični Anne nije vam se teško oblačiti i kombinirati. Važno je da se stegnete u struku, suknje A kroja i uski sakoi su također savršeni.

Eva Longoria
Njezin izgled: Ona je sitna i oblika pješčanog sata. 'Dok sam radio s Evom, uvijek smo koristili dugačke i uske odjevne predmete koji ističu njenu liniju, jer inače bi se mogla činiti premalenom', kaže Bayou. Uvijek treba naglasiti struk.
Vaš izgled: U većini slučajeva je bolje ići na monokromatski izgled. Dugačka siva haljina ili crni kombinezon su pun pogodak.

Više na She.hr  Oblačenje prema obliku tijela

09.08.2012. 13:47:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh