« Iza ogledala
objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci
Navodna senzacija

Otkrivena izvanzemaljska grobnica?

Znanstvenici tvrde kako su otkrili izvanzemaljsko groblje u središnjoj Africi staro najmanje 500 godina

izvanzemaljska grobnica
izvanzemaljska grobnica (Weekly Wolrd News)
Više o

izvanzemaljci

,

Afrika

,

grobnica

˝Tamo je zakopano oko 200 tijela i niti jedno od njih nije čovjek˝ izjavio je švicarski antropolog, dr. Hugo Childs novinarima u Ruandi.

˝Očuvanost tijela je izvanredna. Tlo i uzorci tkiva indiciraju kako su tijela tamo zakopana od 1400 godine. Pokušavamo otkriti od kuda su došla i tko ih je ubio˝, dodao je Childs.

Navodno su on i kolege otkrili grobnicu tijekom rutinske pretrage džungle u Ruandi. Prvo su pomislili kako su naišli na ostatke srednjovjekovnog sela. No iskopavanje je otkrilo da se ipak radi o izvanzemaljcima. ˝Stvorenja su mnogo viša i mršavija u odnosu na ljude. Glave su im također veće, a na licu nemaju usta, oči ili uši. Pretpostavljam kako su komunicirali telepatijom, te se kretali uz pomoć biološkog radara, poput šišmiša˝, objasnio je Childs.

Bez daljnjeg proučavanja teško je reći što je ubilo izvanzemaljce. Childs pretpostavlja da su bili dio ekspedicije koju je zahvatio smrtonosni virus. Zbog toga što nisu imali razvijen imunitet na zemaljske bolesti, moguće da ih je sve pokosila i najobičnija gripa.

Dr. Childs nije želio pustiti novinare na područje grobnice, kako se tijela ne bi oštetila. No obećao je kako će otkriti lokaciju kada se iskopavanje završi. ˝To će promijeniti svijet˝ zaključio je ushićeno.

No upišete li u tražilicu Googlea Hugo Childs, nažalost, nećete doznati o kome je riječ. To, naravno, ne znači da taj Švicarac ne postoji, ali jasno da budi sumnju to što o njemu ne postoji baš nikakav internetski trag. Što se, pak, autora teksta sa portala Weekly World News tiče, čovjek koji se potpisuje kao Erik Van Datiken (vjerojatno je riječ o pseudonimu) do sada nije izmišljao priče, nego je uglavnom prenosio teme koje su obrađivali i drugi, a obečao je da će izvještavati o daljnjem razvoju događaja.

09.11.2009. 10:12:49
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    donhuangenaro
    09.11.2009. 10:44
    takve vijesti dođu pa naglo nestanu i zaborave se... :-P
  2. avatar
    ntkalcic
    09.11.2009. 11:18
    Samo čekam da se ovako nešto otkrije, ali ovo mi se nažalost čini sumnjivo, pseudonim kao Daniken, bilo bi fascinantno da je istina, tko zna
  3. avatar
    ntkalcic
    09.11.2009. 11:20
    U biti dr. bi trebao imati objavljene transparentne publikacije i radove
  4. avatar
    Filip
    09.11.2009. 19:56
    Ništa se ne zaboravlja,što vrijedi istine izgovorene kroz srce.
  5. avatar
    ja
    14.11.2009. 00:19
    ma možeš mislit!
  6. avatar
    Ljetovanje u Hrvatskoj
    05.01.2010. 20:11
    ma kakve su to gluposti :D
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh