« Hrvatska
objavljeno prije 16 godina i 3 mjeseca

Gotovčevi ušli u HDZ da bi legalizirali prostituciju

Simona i Ante prije dva mjeseca upisali su se u stranku

Novi članovi HDZ-a Simona i Ante Gotovac
Novi članovi HDZ-a Simona i Ante Gotovac (Marin Tironi/CROPIX)
Više o

HDZ

,

Simona Gotovac

,

Ante Gotovac

Poznati zagrebački bračni par Gotovac učlanio se u Hrvatsku demokratsku zajednicu, a kao prvu radnju u okviru te stranke najavljuju zalaganje za legalizaciju prostitucije, odnosno, onih projekata koji bi doveli do ozakonjenja ‘najstarijeg zanata’, ekskluzivno donosi Slobodna Dalmacija.

Simona i Ante učlanili su se u HDZ još prije dva mjeseca, a sad su dobili i članske iskaznice.

- Oduvijek sam bio simpatizer, a sad smo i ponosni vlasnici članskih iskaznica te razmišljamo o ozbiljnijem angažmanu za stranku. Bio sam na strani HDZ-a još u vrijeme predsjednika Tuđmana, poznajem mu i unuka Sinišu. Pomagao sam i donacijama, a među važnim ljudima HDZ- a imamo iskrenih prijatelja - rekao je Ante Gotovac za Metro Express.  

“Pa kada se te navodne manekenke već bave organi-ziranom prostitucijom, neka onda počnu i legalno živjeti od nje. Nije u redu da ne plaćaju doprinose i poreze kao i sav ostali radni svijet.”
Ante Gotovac
Nakon što je u medijima odjeknula njihova priča o prostituciji dijela hrvatskih manekenki i voditeljica, odgovoreno im je pričom da su Simona i Ante - swingeri, što su oni demantirali. Ante vjeruje kako je neminovno da se u Hrvatskoj legalizira prostitucija do ulaska u Europsku uniju.

- Jako me smeta što osobe koje se prostituiraju zauzimaju visok položaj u društvu kvalificirajući se kao top modeli i manekenke, a zna se tko su i što su. Ispada da hrvatski mediji služe kao katalozi za prostituciju. Znam da ćemo u ovoj priči imati dosta neprijatelja, no to je smjer u kojem ćemo ići i smatram da je realan i ispravan. Vrijeme je da se profiliraju i manekenske i eskort agencije - otvoreno kaže Gotovac.

Piše: Piše: Hana Letica
16.04.2008. 23:52:31
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Carver
    17.04.2008. 13:05
    Nevjerojatno! Dva nova freaka koji su se učlanili u HDZ.
    To ima samo kod nas. Par Gotovac nije vrijedan ni spomena.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh