« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci
čišći glas

Vidošević napokon progovorio

POGLEDAJTE VIDEO - Nakon operacije glasnica Nadan Vidošević se punim glasom osvrnuo na aktualne događaje

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Davor Pongračić/Cropix, Infopunkt)
Više o

Nadan Vidošević

,

predsjednička kampanja

,

operacija glasnica

Predsjednički kandidat Nadan Vidošević nakon dva tjedna šutnje zbog operacije glasnica danas je s oporavljenim glasom održao konferenciju za novinare.

Navikava se na novi glas, ide kod logopeda i uči govoriti, a strahovao je kako će glas, kojim je sada zadovoljan, nakon operacije i oporavka zvučati. Puno čišćim glasom osvrnuo se na aktualne događaje u zemlji i nastavio predsjedničku kampanju.

Komentirao je i zbivanja u Podravki, te kazao kako ne vjeruje da je nekoliko menadžera smislilo plan za kojeg nitko drugi nije znao, ali pohvalio je napore kojima se slučaj želi riješiti.

Vidošević dodaje da prošli predsjednik Vlade nije bio spreman otvoriti ovaj slučaj, a pruža potporu sadašnjoj izvršnoj vlasti, procjenjujući da pravi test dolazi s krojenjem proračuna za sljedeću godinu.

Priznaje i da je dvotjedno mirovanje zbog operacije iskoristio za komunikaciju s mladima putem interneta gdje je uvidio njihovu snagu i volju za mijenjanjem sadašnjeg stanja.

''Više u Hrvatskoj neće biti isto, Hrvatska će biti drugačija i vratit ćemo optimizam. Znam što treba ovoj zemlji i vrijeme je za promjene. Moramo skinuti sve okove koji su nas držali do sada'', kaže Vidošević i nastavlja svoju borbu za Pantovčak.

Smatra da razvoj Hrvatske koči visok stupanj centraliziranosti:

Uvjeren je da upravo on može zemlju izvući iz krize te najavljuje uspješan nastavak kampanje poboljšanim glasom i pobjedu na izborima:

23.10.2009. 13:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh