« Život
objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci
COOL

Vi uživate dok ona radi? Evo kako je Husqvarna ostvarila snove za 9 travopazitelja

Gotovo 500 prijavljenih, više od 100 videa i 20.000 pregleda – rezultati su nagradnog natječaja u kojem je Husqvarna podijelila robotske kosilice vrijedne 11.000 kuna

Pazili su travu i uživali
Pazili su travu i uživali (Husquarna)
Više o

Husqvarna

,

travopazitelji

Pet mjeseci, 11 zadataka, više od 100 videa s 20.000 pregleda i devet sretnih travopazitelja kojima je u trajno vlasništvu ostalo devet Automower® robotskih kosilica vrijednih 11.000 kuna.

Rezultati su to nagradnog natječaja koji je organizirala Husqvarna za vlasnike prekrasnih vrtova i ljubitelje gadgeta iz čitave Hrvatske kojima je omogućila da iz prve ruke i besplatno isprobaju zašto je robotska kosilica vrhunsko tehnološko rješenje kad je uređenje travnjaka u pitanju.

Tiha i učinkovita, ona radi dok vi odmarate. Jednostavno se postavlja, još se jednostavnije koristi, kosi u svim vremenskim uvjetima te je energetski učinkovita - u što su se travopazitelji i sami mogli uvjeriti tijekom proteklih pet mjeseci dok su testirali robotsku kosilicu i pritom snimali kreativne, edukativne i atraktivne video materijale o svom iskustvu s Automowerom® koje su dijelili na svojim društvenim mrežama i na stranici Travopazitelj.com.

- Zadovoljstvo nam je reći da su svi travopazitelji bili uspješni u ispunjenju zadataka. Izvrsno su u svojim videima prikazali brojne kvalitete robotske kosilice i zasluženo zadržali Automowere® na svojim travnjacima. Stranica Travopazitelj.com sad je prava riznica video iskustva za sve skeptike koji još uvijek sumnjaju da robotska kosilica „kosi sama", izjavila je Martina Drezga, direktorica tvrtke Drezga koja je zastupnik Husqvarne u Hrvatskoj.

Za testiranje robotske kosilice prijavilo se gotovo 500 vlasnika travnjaka iz svih dijelova Hrvatske, a odabrano je 10 travopazitelja: Boris Kos, Sanja Curl, Domagoj Ostović, Paulo Bašić, Anamarija-Milena Krpeta, Miroslav Sačer, Darko Novak, Dejan Juranić, Dražen Stojčić te Tomislav Stepanić koji se nakon par zadataka povukao. Tijekom pet mjeseci dobivali su zadatke pa u videima prikazivali sve karakteristike Automowera® i tako dobili priliku iz prve ruke doživjeti Husqvarninu revolucionarnu robotsku kosilicu koja košnju travnjaka uvodi u 21. stoljeće, te pokazuje kako korištenje robota za obavljanje svakodnevnih poslova više nije daleka budućnost.

Simpatičnog izgleda, kosilica podsjeća na oklopnu bubu i, nakon što je postavljena, kosi potpuno sama. Sve što vlasnik mora napraviti je omeđiti travnjak ili željeno područje žicom koja određuje granicu košnje, a nakon toga se može bezbrižno družiti s obitelji i prijateljima, pripremiti roštilj, popiti kavu i opustiti se kako god želi. Kosilica će prelaziti zadano područje nasumično i zaobilazeći prepreke, a u tom je neće spriječiti ni zahtjevni vremenski uvjeti, pa čak ni nagib do 35 stupnjeva. Uz to, svaka kosilica ima svoj jedinstveni PIN i alarm kojima je zaštićena protiv krađe, a u slučaju da se baterija bliži kraju, kosilica sama odlazi na baznu stanicu kako bi se napunila.

10.10.2016. 14:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh