« Hrvatska
objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci
LUPETANJA

Vesna Pusić: HNS je protiv poreza na nekretnine

Na pitanje stoji li iza svega predsjednik HNS-a Radimir Čačić iako je otišao iz vlade, Pusić je odgovorila da od tog pitanja ne bi trebalo praviti dramu

Vesna Pusić relativizira stvari
Vesna Pusić relativizira stvari (Arhiva)
Više o

HNS

,

SDP

,

Vesna Pusić

,

porez na nekretnine

Potpredsjednica Vlade i HNS-a Vesna Pusić izjavila je danas kako je HNS u ovom trenutku protiv donošenja zakona o porezu na nekretnine jer smatra da bi bio štetan za investicijsko ozračje u Hrvatskoj, ali je odbila nagađanja o krizi i mogućem izlasku HNS-a iz vladajuće koalicije.

"To je tema o kojoj sam, moram reći, dosta razgovarala s premijerom prije nego je počela ova javna rasprava jer je moje stajalište i stajalište stranke da je to štetan porez za investicijsku klimu u Hrvatskoj. U uvjetima u kojima nam je važno stvarati pozitivnu investicijsku klimu on ima obrnut efekt (...) i oduzima direktne prihode lokalnoj samoupravi", rekla je Pusić na marginama 4. foruma civilnog društva zapadnog Balkana, koji se u danas i sutra održava u Zagrebu.

"Došli smo do zaključka da još treba razgovarati, da ćemo vidjeti, da ni on (premijer Milanović) nije 100 posto siguran da je to najbolja ideja. I onda se pojavio stav u javnosti da je to gotova stvar", rekla je Pusić novinarima.

27.11.2012. 04:18:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh