« Nogomet
objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci
NEPREPOZNATLJIVA ARGENTINA

Venezuela bolje od Argentine u kvalifikacijama za SP

Branič Fernando Amorebieta je zabio jedini gol na utakmici u Puerto La Cruzu za reprezentaciju Venezuele, koja je završila 1-0 za domaćina

Fotografija vijesti
Više o

Lionel Messi

,

argentinska nogometna reprezentacija

,

SP 2014.

Argentina je sinoć posrnula na gostovanju u Venezueli, što je iskoristila reprezentacija Urugvaja kako bi se popela na prvo mjesto u skupini u kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo koje se 2014. godine igra u Brazilu, prenosi Hina.

Branič Fernando Amorebieta je zabio jedini gol na utakmici u Puerto La Cruzu za reprezentaciju Venezuele, koja je završila 1-0 za domaćina.

Urugvaj je, zahvaljujući pogotku Diega Forlana, njegovom 32. pogotku za reprezentaciju, jedina ekipa s četiri boda nakon što je odigrao 1-1 s Paragvajem. Pogodak za Pargvaj postigao je Richard Ortiz.

Čile, kojeg je Argentina "zgazila" 4-1 u petak, svladao je 4-2 Peru na domaćem terenu. Čile je poveo rano golom Walda Poncea i već je vodio 3-0 dvije minute nakon početka drugog poluvremena zahvaljujući pogocima Eduarda Vargasa (17) i Garyja Medela (47). Za Peru su dva gola u deset minuta zabili napadač Claudio Pizarro i krilo Jefferson Farfan, a onda je Humberto Suazo dao Čileu prednost od dva pogotka nakon kaznenog udarca u 63. minuti, dosuđenog zbog rušenja Jorgea Valdivie.

Kolumbija je ostvarila pobjedu od 2-1 nad Bolivijom, a utakmica je igrana na gotovo 4.000 m nadmorske visine u Andama.

12.10.2011. 11:44:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh