« Iza ogledala
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
Recesija stisla

Veliko dlakavo čudovište kralo povrće

Jedan par iz američke države Kentucky ostao je nemalo iznenađen kada je u svojem vrtu otkrio nešto za što pretpostavljaju da bi mogao biti legendarni Big Foot.

Bigfoot krade povrće
Bigfoot krade povrće (D. Mail)
Više o

Bigfoot

,

čudovište

Naime, par je želio otkriti tko im to krade povrće iz vrta, stoga su postavili kameru kako bi otkrili uljeza. No, otkriće ih je šokiralo. Zrnata fotografija nije pokazivala ni neku omanju životinju, niti pijanog susjeda, već ni manje ni više nego majmunoliku kreaturu poznatu i kao Bigfoot. Osim toga, fotografija sugerira da je stvorenje, ako se zaista radi o Bigfootu, vegetarijanac.

Kenny i Margaret Mahoney slike su dostavili jednoj prijateljici, inače stručnjaku za divlje životinje, no unatoč protestima njihovog šogora da je stvorenje zapravo vreća smeća, dom im je postao meta raznih Bigfoot entuzijasta. ˝Ispočetka smo sumnjali da je riječ o jelenu ili rakunu. No kada smo na fotografiji opazili veliki tamni oblik ostali smo iznenađeni˝, objašnjava Margaret te dodaje: ˝Pomislili smo da bi to mogao biti medvjed, stoga smo sliku poslali prijateljici koja je stručnjak za divlje životinje. Prema njenom mišljenju stvorenje posjeduje krzno, no nije mogla potvrditi o kakvoj se životinji radi.˝

Intrigirani fotografijom Mahoneyi su je poslali lokalnoj televiziji da vide kakav će oni zaključak izvući. ˝Nakon što se pojavila na tv, obasuti smo pozivima kriptozoologa i lovaca na Bigfoota. Svi smatraju da smo nabasali na nešto bitno. Naš najveći strah je da bi to mogao biti medvjed, no oni ne žive u Kentuckyju...˝ u nevjerici priča Margaret.

Mitski Bigfoot najčešće se viđa u Sjevernoj Americi, no nema nikakvih konkretnih dokaza da životinja doista i postoji.

24.09.2009. 13:08:21
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh