« Fun
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
NAGRADNJAČA

Veliki nagradni natječaj – UHVATI DUH LJETA!

Uključite se i osvojite vrhunske touch MP4 playere Philips, mobitele Sony Ericsson Xperiu X10 i više od 30 cool nagrada!

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Shutterstock)
Više o

Uhvati duh ljeta!

,

nagradni natječaj

,

nagradna igra

Ljeto je stiglo, s njim i novi kadrovi koji privlače poglede. Nezaboravni ljetni trenuci omiljena su zabava u druženjima slijedećih nekoliko jesenskih mjeseci, jer je uvijek netko snimio neki nevjerojatan party, anegdotu na puto vanju, odličnu snimku na plaži, fantastične stvari kojih su se dosjetila djeca ili jednostavno neki zabavan trenutak.

To nam je bila i inspiracija za ponavljanje kreativnog natječaja, kako takve fotke ne bi završile zaboravljene u nekoj galeriji na Fejsu ili Flickru, postale wallpaper na vašem ekranu ili jednostavno čamile na nekoj memorijskoj kartici ili hardu.

Slanje fotki za prvo kolo završava 23. srpnja u 12:00 sati. Fotke koje stignu nakon toga ulaze u konkurenciju za drugo kolo. Fotke iz prvog kola možete ocjenjivati do ponedjeljka u 12:00. Sretno svim natjecateljima!

Tijekom više od mjesec dana, između 13. srpnja i 30. kolovoza, primat ćemo vaše radove i dati ih na uvid ostalim čitateljima. Radovi mogu biti snimljeni mobitelom ili foto aparatom. Sve fotke koje stignu stavit ćemo u galeriju, gdje će je tijekom tjedan dana čitatelji moći ocjenjivati. Tri najbolje fotke dobivaju nagradu i ulaze u završnu galeriju za izbor fotke ljeta.  

Prve fotke možete vidjeti u petak 16. srpnja. Pripremili smo vrijedne nagrade kao poticaj kreativnosti, ono što će vas dodatno potaći da ipak izvadite taj foto-aparat s dna ruksaka, otvorite torbu s kamerom ili se uhvatite mobitela i zabilježite neko zbivanje oko sebe.

Fotke možete uploadati ovdje!!!

Fotke su podijeljenje u četiri kategorije:

1. Plaža/noćni život - mediji su i tako ljeti preplavljeni polugolim tijelima raznih celebrityja i neznanih junaka koji spadaju u kategoriju Tijelo dana ... U ovu kategoriju trpajte lijepa tijela i zanimljive događaje s plaže - čitatelji će svakako glasovima nagraditi fotke dobrih komada! O fotkama s partija ne treba ni govoriti, tamo se uvijek nađe dobar razlog za klik.

2. Putovanja - izleti su sjajna stvar, no i u koloni ispred Sv. Roka ili Male Kapele sigurno se može naći neka sličica koja je zavrijedila da je pošaljete na natječaj. Ovdje spadaju i zalasci sunca i pejzaži i vedute....

3. Klinci - zbog njih i postoji toliko TV emisija tipa najsmješniji video, jer su stvarno nepresušno vrelo čudnovatih ideja koje su nama odraslima odavno isparile iz glave.

4. Fun - pas koji opako igra frizbi? Susjed koji je umjesto roštilja napravio krematorij? Crijevo za vodu koju je netko otvorio u krivom trenutku? Tema je napretek, i sve su dobre za ovu kategoriju.

NAPOMENA: Molimo Vas da šaljete najviše pet fotografija po kategoriji u svakome od kola. Čuvajte dobre fotke i rasporedite ih po kolima jer si tako povećavate šanse za nagrade. Kola i kategorija ima čak 16! Ukoliko fotki bude više od pet po korisniku (i kolu) uredništvo će napraviti selekciju.

Kratak sažetak potrebnih koraka da biste sudjelovali u nagradnom natječaju:

- registrirate se na portalu, ako već niste registrirani

- fotku malo sredite u Photoshopu ili sličnom programu, da bude pogodna za upload (preporučujemo 600x400 pixela, 72 dpi - ne veća od 500Kb) i da ima svoje ime tipa pas_frizbi_vodice.jpg

- uploadate fotku - odete na stranicu natječaja, odaberete kategoriju i fotku s harda dignete na naš portal

Primamo i video, možete ga uploadati pomoću istog formulara - svi video radovi idu u jednu kategoriju i najbolji dobiva nagradu

Sve fotke koje stignu do petka u 12 sati ulaze u galeriju od toga kola koja se ažurira jednom dnevno. Ocjenjivati fotke možete čim se pojave u galeriji te do ponedjeljka u 12 sati.

Najbolje ocjenjene fotke u svakoj od četiri kategorija osvajaju po jedan Philipsov Touch MP4 player najnovije generacije Ariaz od 8 ili 16 Gb (koje će dvije fotke u kolu osvojiti one od 8 ili od 16 Gb odlučit će žiri).

Nagrade će dobiti fotke koje imaju najbolju prosječnu ocjenu i više od 10 glasova. Ukupno ćemo u ovoj fazi natječaja nagraditi po četiri fotke u četiri kruga s čak 16 prekrasnih MP4 playera.  

1. kolo - fotke šaljete do petka 23. 7. u 12:00 - proglašenje najboljih u ponedjeljak 26. 7. u 13:00 sati.

2. kolo - fotke šaljete do petka 30. 7. u 12:00 - proglašenje najboljih u ponedjeljak 2. 8. u 13:00 sati.

3. kolo - fotke šaljete do petka 6. 8. u 12:00 - proglašenje najboljih u ponedjeljak 9. 8. u 13:00 sati.

4. kolo - fotke šaljete do petka 13. 8. u 12:00 - proglašenje najboljih u ponedjeljak 16. 7. u 13:00 sati.

Finale počinje u petak 20. kolovoza kada počinje borba za fotku ljeta i hrpu novih nagrada!

U završnom kolu glasa se za najbolje fotke svih kola (8 najbolje ocjenjenih i još 8 po izboru žirija), i bira se fotka ljeta. Nagrade će dobiti i najbolje ocjenjena i ona s najviše glasova, a bogato ćemo nagraditi i tri glasača, te još poneku najzanimljiviju fotku...

Nagrade, pitate? Za prste polizat ...

Glavna je nagrada najtraženiji mobitel ljeta, Sony Ericsson Xperia X10 mini! Osim njega, dijelimo još šest Sony Ericsson modela: Xperiu X1, Hazel, T700 i tri T715. Uz mobitele možete osvojiti i MP4 player najnovije generacije, Philipsov Ariaz od 8 ili 16 Gb i Philipsove slušalice 9550/9551 koje će  vas potpuno izolirati od okoline!

Znači, objektive na gotovs i ne zaboravite obavijestiti sve frendove da ste poslali fotku na nagradni natječaj Metro portala kako bi vam mogli pomoći da osvojite neku od sjajnih nagrada! Sretno!

Fotke možete uploadati ovdje!!!


13.07.2010. 02:52:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    ZdravkoZ
    15.07.2010. 10:06
    Kako da pogledam fotografije koje sam poslao?
  2. avatar
    Uredništvo
    15.07.2010. 13:30
    Sutra krećemo s objavom galerija :-) Sretno!
  3. avatar
    schwarz_zg
    19.07.2010. 12:23
    Poštovani,

    uploadao sam 6,7 slika za dvije različite kategorije za foto natječaj "Uhvati duh ljeta" sa vašom povratnom informacijom o uspješnom uploadu,ali objavljene su samo 3,pa bih molio objašnjenje.
    Srdačan pozdrav


    schwarz_zg
  4. avatar
    Uredništvo
    19.07.2010. 13:10
    Pozdrav,
    Sve su fotke gore (bila je nedjelja :-))! Inače, preporučujemo Vam da čuvate odlične fokte i za sljedeća kola. U svakom slučaju, nećemo objaviti baš sve fotke jer su nam neki čitatelji poslali, vjerovali ili ne, po tridesetak fotografija svoje djece.
  5. avatar
    Mckilem
    20.07.2010. 01:14
    Uvijek se lijepo prisjetiti natječaja od prije dvije godine kad sam glasovima čitatelja za filmić "ljeto lošeg đaka" osvojil prvo mjesto u toj kategoriji :).

    Šteta kaj i ove godine nema te kategorije pa da opet zaposlim svojeg psa i sebe u novom filmskom remek dijelu ;).
  6. avatar
    coldplay
    23.07.2010. 15:23
    nedavno sam dopunila postavke u svom profilu ( nisam ni znala da ih, uopće, nisam unijela :) ; zanima me ulaze li moje fotke u konkurenciju?; pozdrav!!
  7. avatar
    Pisonja
    28.07.2010. 00:22
    kako da Pogledam Fotku koju sam Prijavio za Natječaj ? :D
    Hvala ;)


    @Pisonja
  8. avatar
    aleks
    03.08.2010. 13:56
    Danas sam Vam mailnom poslala fotku Alternativa? Kad će biti u galeriji, da joj se mogu dati glasići?
  9. avatar
    marija90
    09.08.2010. 08:48
    ovo je sramotno , sad kad više nije da slika sa najviše glasova pobjedi .... i dalje se ocijene smanjuju, čemu to ... nadam se da uredništvo obrača pažnju na to ... strašno
  10. avatar
    Lanemalo
    09.08.2010. 11:48
    Sramotno je ovo spuštanje ocjena! a nije ništa bolje ni šta zadnjih 1h je samo mojih 5 prijatelja dobilo aktivacijski link, ostali ništa :( !
    a ovi koji su glasali ocjena je ostala ista :/ može pojašnjenje? nije mi jasno , a to se često događalo zadnje dane da ocjena ostane ista unatoč petici
  11. avatar
    zvrkica
    15.08.2010. 19:53
    Može li mi netko reć kako se sad bira slika? Prošli put u kategoriji klinci je pobjedila slika s 1.7 ocjenom, a bilo je slika i od 3.0? pa me zanima što se sad gleda?
    I na klincima se i dalje skidaju ocjene, baš žalosno, zanima me samo hoće li metro obećano i ispunit i diskvalificirat takve :/
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh