« Film
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
KVIZOLJUPCI

Veliki filmski kviz vraća se na velika vrata!

Filmsko-kvizaški spektakl ovaj će se put održati u fenomenalnom prostoru Produkcije kulture Aplauz (staro zagrebačko Kino Mosor) u Ulici kralja Zvonimira 63, s početkom u 20 sati

Kreće nova sezona Velikog filmskog kviza
Kreće nova sezona Velikog filmskog kviza (Arhiva)
Više o

Veliki filmski kviz

,

Produkcija kulture Aplauz

subotu, 14. ožujka, Veliki filmski kviz vraća se na velika vrata. U veljači su se organizatori odmorili nakon iscrpljujućeg velikog godišnjeg finala, napunili baterije, pripremili stotine novih odličnih pitanja i sada kreću u nove pobjede, osvježeni novim kategorijama, novim izazovima i ponekim novim nagradama!

Pod vodstvom dobrog, starog prijatelja Gorana Vugrineca Goca, filmsko-kvizaški spektakl ovaj će se put održati u fenomenalnom prostoru Produkcije kulture Aplauz (staro zagrebačko Kino Mosor) u Ulici kralja Zvonimira 63, s početkom u 20 sati.

Isto tako, s obzirom da se te večeri slavi novi dizajn FAK portala, svi ste pozvani da se pridružite na afterpartyju!

Broj ekipa je ograničen pa vas molimo da se prijavite što prije na info@fak.hr (u naslov maila stavite „prijava za kviz" da se lakše snađemo). U ekipi mogu biti maksimalno četiri osobe, cijena ulaznice je 15 kuna po osobi, a zauzvrat ćemo se pobrinuti da se osjećate maksimalno ugodno i nesmetano uživate u najboljem filmskom kvizu na ovim prostorima.

02.03.2015. 19:03:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh