« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
LAŽI I AFERE

Velike javne svađe slavnih

Tko je broj jedan u svijetu hip-hopa, a tko najljepša, najpopularnija i najbogatja Kućanica?

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Rihanna

,

Paris Hilton

,

Kanye West

,

Kate Moss

,

50 cent

,

Nicole Richie

,

svađa

,

Chris Brown

,

Elena Salgado

,

povlačenje štednje

Iako se trude u javnosti ostaviti dobar dojam i njegovati imidž dragih i uspješnih osoba, ponekad se ne mogu suzdržati pa njihovi ispadi završe u medijima:

Rihanna & Chris Brown

Nekoliko dana prije dodjele Grammyja došlo je do konačnog raspada veze između Chrisa Browna i Rihanne. R&B pjevač je u svađi premlatio svoju djevojku koja je završila u bolnici i morala otkazati nastup na dodjeli nagrada. Ubrzo nakon toga portal TMZ.com je objavio fotografiju prebijene Rihanne. Brown se u međuvremenu ispričao te je osuđen na 180 dana društveno korisnog rada.

Tiger Woods & Elin Nordegren

Ono što je isprva izgledalo kao prometna nesreća pretvorilo se u najveći preljubnički skandal 2009. Tiger Woods se automobilom zabio u rasvjetni stup u pokušaju bijega od ljute supruge Elin koja je razotkrila sve Tigerove prljave laži i afere.  Uspostavilo se da je golfer ovisnik o seksu koji je suprugu godinama varao, dok se u javnosti predstavljao kao brižan obiteljski čovjek.

Kate Moss & Alison Mosshart

Kate Moss je djevojka Jamieja Hincea, člana grupe The Kills, a Alison Mosshart je njegova kolegica u bendu. Do svađe između djevojaka je došlo nakon što je Kate Moss napisala pjesmu koju je željela otpjevati sa svojim dečkom, što se nimalo nije svidjelo Alison. Manekenka i pjevačica počele su se prepucavati po medijima, a iza svega zapravo stoji ljubomora pošto su obje zaljubljene u jadnog Jamieja.

Kućanice

Koja je najljepša, koja najpopularnija, a koja naviše zarađuje? Navedenim pitanjima okupirane su akterice serije Kućanice koje se svako malo svađaju, mire, pa odustaju od svojih uloga da bi ih na kraju ipak odigrale. Posljednja javna svađa dogodila se nakon što je Felicity Huffman za Evu Longoriju rekla da je "jednostavno debela, a ne trudna kako pišu mediji".

Tommy Lee & Kid Rock

Tommy Lee i Kid Rock imaju nešto zajedničko - oboje su Pamelu Anderson doveli do oltara i oboje su nakon nekoliko godina braka potpisali papire za razvod. No, ljubomora je ostala pa tako Kid Rocku smeta što je Tommy ostao u dobrim odnosima s bivšom. Rokeri su se 2007. na dodjeli nagrada MTV Video Awards potukli u javnosti zbog čega je Kid Rock zaradio kaznenu prijavu.

Kanye West & 50 Cent

Tko je broj jedan u svijetu hip-hopa? Kanye West i 50 Cent namjeravali su 2007. na isti dan izdati svoje nove albuma kako bi konačno doznali tko je najbolji reper današnjice. 50 Cent je konkurenta uoči izlaska albuma žestoko napadao po medijima da bi na kraju zaključio da se njegova glazba ne može usporediti s Westovom. Tržište se odlučilo za album Graduation Kanye Westa koji je u prvom tjednu prodan u 957.000 primjeraka, dok je 50-jev Curtis prodan samo 623.000 puta.

Paris Hilton & Nicole Richie

Djevojke koje su poznate po bogatim očevima i pojavljivanjem na svim mogućim javnim događanjima isprva su se predstavljale kao velike prijateljice da bi na kraju prekinule kontakt. Paris i Nicole bile su nerazdvojne od druge godine života, ali im je kasnije slava udarila u glavu te su se 2005. posvađale do te mjere da više nisu mogle zajedno stati pred kameru. Točan razlog svađe nije poznat, no pretpostavlja se da je prekid prijateljstva povezan s kućnim pornićem Paris Hilton.

Dixie Chicks & George W. Bush

"Ne želimo ovaj rat i nasilje. Sramimo se što predsjednik SAD-a potječe iz Teksasa", javno su Bushu poručile članice country benda Dixie Chicks. Bush se izravno nije očitovao o kampanji pjevačica protiv njega, ali je zanimljivo da se nakon javnog istupa glazba Dixie Chicks više nije mogla čuti na pojedinim radio postajama niti se o sastavu pisalo u određenim medijima. Nakon isprike predsjedniku, medijska blokada je prestala. 

15.05.2010. 12:15:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    imejenuzno
    15.05.2010. 16:21
    illuminatske marionete, dodajte još beyonce i njezinog jay-z, lady gagu, madonnu... dodajte sve "slavne" luciferijanske lutke
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh