« Žene
objavljeno prije 6 godina i 9 mjeseci
MA DA?

Velike grudi izlaze iz mode?

Iako se po suvremenim standardima ljepote manekenski tip tijela smatra savršenim, muškarci su već više puta srušili tu teoriju i istaknuli kako baš jako vole zamamne obline

Male grudi su sve popularnije
Male grudi su sve popularnije (Arhiva)
Više o

velike grudi

,

grudi

,

milenijalci

Velike grudi oduvijek su bile favorit većine muškaraca, mada se s pravom kaže da svake grudi pronađu svoje obožavatelje... no i to se, izgleda, mijenja.

Prema podacima o navikama online pretraga, ispada da je interes za ženske grudi splasnuo za čitavih 20%. A svemu su tome krivi milenijalci, koje grudi zanimaju manje od starijih muškaraca.

Iako se po suvremenim standardima ljepote manekenski tip tijela smatra savršenim, muškarci su već više puta srušili tu teoriju i istaknuli kako baš jako vole zamamne obline.

Iako sve muškarce privlače ženski atributi, njihova fascinacija ženskim grudima se mijenja. Tako je u istraživanju Pornhuba dokazano da mlađi muškarci, od 18 do 25 godina, nisu toliko zadivljeni ženskim grudima.

Do zaključka se došlo na temelju pretrage online sadržaja, koja je pokazala da muškarci u ovom životnom dobu za 20 posto manje pretražuju sadržaje na kojima se prikazuju ženske grudi.

Više o ovoj zanimljivoj temi pročitajte na portalu Gentleman.hr

23.08.2017. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh