« Hi-tech
objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca
WS7

Velika gužva u Hypu!

Sedma Web::Strategija u Hypo centru održava se u četvrtak

Fotografija vijesti
Više o

Web Strategija

,

Dobri developerski duh

,

WS7

Maksimalna gužva očekuje se ovaj četvrtak (18.3.) ispred i unutar najveće dvorane na katu konferencijskog Hypo EXPO centra u Zagrebu jer će se održati sedma Web::Strategija, konferencija na koju je svoj dolazak potvrdila elita web developmenta i ostalih iz IT sektora.

To su djelatnici velikih i malih poznatih tvrtki kao što su Microsoft, T-Hrvatski Telekom, FINA, IBM, Iskon Internet, Siemens, Virtus dizajn, FatDUX, Trikoder, logIT, Novi kod, iDEA studio, web.burza, Globaldizajn, Listopad Web Studio, Avalon, Escape, Pet minuta, Timgraf Media, Considero te mnoge druge.

Naučite kako primijeniti iskustva predavača za poboljšanje vašeg poslovanja jer ako nećete vi - vaša konkurencija će doći na Web::Strategiju 7. Osim znanja svi sudionici Web::Strategije imati će mogućnost 3 mjeseca besplatno koristiti online poslovni sustav CPP - OnLine Knjigovodstva, kao i sudjelovati u nagradnim igrama tokom konferencije i osvojiti vrijedne nagrade.

Svi sudionici ostvaruju i veliki popust dan kasnije - 19.03. na Google Analytics seminar u sklopu projekta Web::Edukacija.

Iako je ostalo još par ulaznica, popunjenost sjedećih mjesta je dovedena do maksimuma. Prijavite se odmah i vidimo se!

16.03.2010. 06:52:47
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh