« Glazba
objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca
NAJAVE

Velika Arctic Monkeys fešta

Momci su odradili vrhunski koncert početkom listopada i još jednom dokazali da su miljenici zagrebačke publike

Arctic Monkeys by Stereo Deficit
Arctic Monkeys by Stereo Deficit (Arhiva)
Više o

klub Boogaloo

,

Arctic Monkeys

Svi ljubitelji Arctic Monkeysa ponovno dolaze na svoje u subotu, 4. ožujka u zagrebačkom klubu Boogaloo, gdje će nastupiti sad već domaći tribute bend Stereo Deficit!

Momci su odradili vrhunski koncert početkom listopada i još jednom dokazali da su miljenici zagrebačke publike. Nakon koncerta za plesni indie after zadužen je DJ Barby! Ulaznice po cijeni od 6 eura mogu se kupiti u Dirty Old Shopu ili preko sustava Entrio! Na ulazu u klub će koštati 8 eura. Klub se otvara u 21h, početak koncerta je u 22:15.

"U ovih sedam godina od našeg prvog nastupa u Zagrebu, stvorila se jedna posebna veza između nas i zagrebačke publike. Budući da puno nastupamo po regiji, možemo reći da nam je Boogaloo jedno od najdražih mjesta. Uvijek i mi sva ekipa koja dođe se baš dobro provedemo uz hitove Arctic Monkeysa koje im pripremimo. Veselimo se kad vidimo različite generacije ispred pozornice, kao i neka lica koja, čini se, ne propuštaju niti jedan naš koncert. Bit će top u subotu u Boogaloou, dođite svi!" poručili su ususret koncertu momci iz benda.

STEREO DEFICIT je Arctic Monkeys tribute bend iz Kruševca. Prvo je nastao pod nazivom Random sredinom 2010. godine kao rezultat uzajamne ljubavi trojice braće prema raznovrsnoj progresivnoj glazbi. Aleksi, Andreji i Nikoli pridružuje se ostatak benda i s vremenom postaju Arctic Monkeys tribute. Počevši 2016. nastupom na programu Good Vibrations iza sebe imaju impresivan niz krcatih nastupa u Zagrebu, a sigurno će tako biti i ovaj put u Boogaloou! Ljubitelji Arctic Monkeysa već znaju da se ovi koncerti naprosto ne smiju propustiti.

03.03.2023. 12:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh