« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 6 godina i 6 mjeseci
DOĐITE!

Večer Beštija u Radioni 69

Uz profesionalno nekonvencionalnu modnu reviju, i sami posjetitelji moći će postati Beštijini modeli

Dođite na Večer Beštija
Dođite na Večer Beštija (La Bestia)
Više o

Radiona 69

,

Večer Beštija

,

La Bestia

U subotu, 25. studenoga 2017. u 20 sati, održat će se Večer Beštija, metala, tila, ludih šešira, dobre glazbe i neočekivanih iznenađenja u ugodnoj atmosferi originalnog prostora Radione 69, na adresi Ilica 69, Zagreb.

Pozivamo sve da nam se pridruže na prvom showroom-u modnog brenda La Bestia - izložbi na kojoj ćemo kroz svoje kreacije predstaviti svoju viziju. Posjetitelji će na licu mjesta moći isprobati La Bestia modele i, naravno, naručiti nešto uz poseban popust.

Uz profesionalno nekonvencionalnu modnu reviju, i sami posjetitelji moći će postati Beštijini modeli. Kako? Svi koji dođu odjeveni u bilo koju La Bestia kreaciju na dar će dobiti poseban poklon i 20% popusta na sljedeću narudžbu.

Večer Beštija bit će nesputani modni spektakl popraćen dobrom glazbom, pićem dobrodošlice, zakuskom i zabavom kao takvom. Pripremamo i pokoje iznenađenje, ali o tome nećemo jer inače ne bi bilo iznenađenje :)

Upad je slobodan, kid&pet friendly!

Dođite i zabavite se s Beštijama!

O NAMA

La Bestia je mladi modni brend s velikim iskustvom. Produkt dugogodišnjeg prijateljstva i kreativne strasti koja se iznova razbuktala. 5 prijatelja, 10 vrijednih ruku, 3 kreativna i 2 praktična uma, 5 ogromnih srca. La Bestia je originalna od glave do pete. Divlja i nesputana u dizajnu i idejama, a profesionalna i ozbiljna kad su u pitanju izrada i kvaliteta. Svaki komad je 100% domaće, autorsko djelo. La Bestia radi samo ono što voli. Vjeruje svom instinktu i ne robuje trendovima.

Suknje, haljine, majice, šeširi, nakit, modni dodaci... Za klince, djevojke, žene, gospođe. I dečke, naravno! Za svakodnevne, poslovne, plesne ili posebne prigode. Sve to izrađuje svojim vještim rukama s ciljem da svaka beštija nađe svog čovjeka, a da svaki čovjek zavoli bar jednu beštiju.

Detaljne informacije možete pronaći i na web stranici, fan pageu ili Facebook eventu
web: http://www.labestia.com.hr/

FB: https://www.facebook.com/LaBestiaZg

Event: https://www.facebook.com/events/1933008533629907/

21.11.2017. 15:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh