« Glazba
objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci
SCHENGENFEST 2014

Već danas na SCHENGENFEST

Schengenfest je postao moćan regionalni festival koji jača iz godine u godinu, a u skladu s visokim standardima nudi svojim posjetiteljima mnoštvo sadržaja

Svi na Schengenfest
Svi na Schengenfest (Schengenfest)
Više o

Schengenfest 2014

Iako festival službeno svoja vrata otvara tek sutra, podsjećamo da svi oni, s kupljenom trodnevnom / festivalskom ulaznicom, ove godine imaju jedan dan gratis. To znači da već danas mogu doći u Vinicu, postaviti svoje šatore u miru i uz prigodan glazbeni program dočekati sutrašnje otvorenje. Za veliko otvorenje spreman je i azil Dumovec koji vam, u suradnji sa Schengenfestom, donosi još jedno iznenađenje!

Azil će se na festivalu predstaviti mnogobrojnim posjetiteljima, a na štandu ćete moći kupiti ove cool SCHENGENFEST & DUMOVEC posudice za svoje ljubimce te majice za sebe! Zdjelice možete naručiti i on-line putem web shop-a na stranciwww.azilzagreb.com/web-shop-skloniste-dumovec-35.

Schengenfest je postao moćan regionalni festival koji jača iz godine u godinu, a u skladu s visokim standardima nudi svojim posjetiteljima uređeno kampiranje, parking, dućan, higijensku infrastrukturu visoke kvalitete, prekrasnu plažu na obali Kupe, dobru organizaciju, pristupačne cijene hrane i pića i naravno raznolik glazbeni program.

Sutrašnji program započet će oko 19:00 sati nastupom „Kuge", nakon čega slijede Changeover, High five, Moveknowledgement...sve do 22 sata kada će na glavnu pozornicu izaći Laibach. U isto vrijeme, electro stage, zapalit će svjetski poznati DJ Klangkarussel. Konačno, pola sata prije ponoći, u 23:30 sati,  na glavnu pozornicu, izaći će i headlinerprvog dana festivala  -  željno iščekivana južnoafrička skupina DIE ANTWOORD! Glazbeni program trajat će do kasno u noć, a zatvorit će ga oko 3:00 sata ujutro, Kiril Djaikovski.

Detaljniji satnicu, za iduća dva dana, možete pratiti na službenoj stranici festivala www.schengenfest.si.

Svima koji su kupili svoje ulaznice, želimo lijep provod, dobro vrijeme i odličnu zabavu na Schengenfestu 2014., a za one koji ulaznice još uvijek nemaju, imamo samo jedno pitanje; Što još čekate? J

Ulaznice možete kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima, on-line putem www.eventim.hrwww.entrio.hr ili putemwww.kartoteka.si.

31.07.2014. 19:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh