« Spektakli
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
VOĐA ČOPORA

Vau-vau vau-vau grrrrrrrrr

“Vidimo se u srijedu u Zagrebu!“; odabrao Cesar Millan, preveo Ivan Vukušić

Vođa čopora uživo u Areni
Vođa čopora uživo u Areni (Outbox)
Više o

ulaznice

,

Arena Zagreb

,

Cesar Milan

,

Vođa čopora uživo

Samo nas dva dana dijele od showa Cesara Millana 'Vođa čopora uživo' u kojem ćemo naučiti vrijedne trikove u odgoju pasa, poslušati korisne savjete i dobro se nasmijati!

S obzirom da se show odvija na engleskom jeziku za sve posjetitelje osiguran je simultani prijevod, stoga će Cesar pozornicu dijeliti s poznatim radijskim voditeljem Ivanom Vukušićem. Ivan će zagrebačkoj publici približiti Cesarovo umijeće simultano prevodeći na ovoj zabavno-edukativnoj predstavi! Iznimno ga veseli suradnja sa Cesarom kojeg smatra velikim stručnjakom i profesionalcem.

„Cesar je genijalac. Svaki put kad sam ga gledao na TV-u oduševio me svojom inteligencijom i sposbnošću da locira problem koji vlasnicima pasa nikad ne bi pao na pamet. Jedva čekam da ga upoznam! Biti na pozornici s takvim majstorom velika je čast. Baš se veselim!", izjavio je Vukušić.

Napomena: U dvorani će se nalaziti samo psi koji sudjeluju u predstavi. Posjetiteljima nije dozvoljen dolazak s vlasititim psima.

Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mjestima Tiska i Tisak Media centra, Eventima te na www.eventim.hr, a cijene se kreću od 196 kuna na više

29.09.2014. 14:43:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh