« Spektakli
objavljeno prije 7 godina i 9 mjeseci
MAGIČNO

Aco Petrović prvi gost u novoj sezoni "Čiribu Čiriba i vesela zanimanja"

Nakon kratke ljetne pauze, dječja predstava Čiribu Čiriba i vesela zanimanja s Lukom Vidovićem ulazi u drugu sezonu i održavat će se jednom mjesečno u Kulturnom centru Travno

Sjajni gosti Luke Vidovića
Sjajni gosti Luke Vidovića (Menart Kids)
Više o

Aco Petrović

,

Luka Vidović

,

Čiribu Čiriba i vesela zanimanja

,

Jozo Bozo

Nova sezona donosi potpuno nove trikove i osvježen scenarij, a predstava je namijenjena djeci starijoj od 4 godine. Za sve male ljubitelje sporta i zdravog života, 11. listopada u 11 sati u KUC Travno, dolazi najpoznatiji hrvatski košarkaški trener i sportski direktor Cibone - Aco Petrović!

Već iduća predstava održat će se 8. studenoga na istoj lokaciji u isto vrijeme kada će Luka ugostiti svog kolegu  - Jozu Bozu. S njim će predstaviti jedno od najmisterioznijih zanimanja na svijetu - zanimanje jednog mađioničara!

Aleksandar Petrović hrvatski je košarkaš i trener te sportski direktor Cibone, poznat pod nadimcima "Aco" i "Aco Trica" (bio je uspješan u šutevima iz daljine), a davne 1995. godine, hrvatsku je reprezentaciju na EP-u odveo do brončane medalje.

Ukoliko i vaše dijete sanja o tome da postane hrvatski Michael Jordan ili možda pokazuje sklonost levitiranju, ne propustite ovu priliku i saznajte zajedno sve što vas zanima o zanimanju profesionalnog košarkaša ili mađioničara iz prve ruke.

Nakon stomatologa, veterinara, vatrogasca, kontrolora leta, timaritelja životinja, plesne skupine Atomic Dance Factory, hokejaša Medveščaka, glazbenice Pamele Ramljak, speleologa i mnogih drugih, Luka Vidović i Menart Kids, najavljuju još puno novih veselih zanimanja i zabavnih gosti.

Čiribu Čiriba i vesela zanimanja idealan su odabir za sve roditelje koji svojoj djeci žele pružiti sat vremena smijeha, čarolije, ali i poučnog sadržaja kojima će započeti vikend.

Svoje ulaznice možete kupiti po cijeni od 25 kuna, radnim danom od 10:00 - 19:00 sati ili od 10:00 - 11:00 sati na dan predstave, na blagajni / porti Kulturnog centra Travno.

Sve novosti pratite na facebook stranici Menart Kids ili na  www.kuctravno.hr

30.09.2014. 11:55:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh