« Glazba
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
BILO JE SUPER

VATRA održala koncert karijere u Domu sportova

Pjevalo se uglas, plesalo i veselilo, iznenađivalo akustičnim obradama, nekim starim pjesmama, ali i najnovijim potencijalima sa izvrsnog albuma "Zmajevi na vjetru"

Vatra u Domu sportova
Vatra u Domu sportova (Hamar Media)
Više o

Dom sportova

,

koncert

,

Karlovačko RockOff

,

grupa Vatra

Gužva koja se sinoć stvorila oko ulaza u Malu dvoranu Doma sportova, najavljivala je događaj koji će ostati zapamćen, kako u glazbenoj biografiji Vatre, tako i kod svih okupljenih obožavatelja i štovatelja benda koji svoju karijeru bez mrlja marljivo gradi već 16 godina. 

Koncert je otvorila Gretta, ovogodišnji pobjednici Karlovačko RockOff-a koji su se na najbolji mogući način predstavili publici. Dobitnici Porina koji su radijski eter već osvojili hitovima Malena, Sjaj, Sreća i Daleko je, čvrstim su i sigurnim nastupom zasigurno osvojili još obožavatelja.

15-ak minuta prije 22 sata, na pozornicu se popela Vatra i publiku u Maloj dvorani Doma sportova odmah osvojila uvodnom pjesmom Tremolo. Odlično raspoložen bend koji je ovaj koncert najavljivao kao 'točku na i' dijela svog glazbenog putovanja, odlučio je pružiti vlastiti svirački i izvođački maksimum. Iako poznati po svojoj uigranosti na pozornici, besprijekornoj međusobnoj komunikaciji i uvježbanosti koje su brusili na stotinama održanih koncerata, nisu dopustili pozitivnoj tremi koja ih je zasigurno obuzela uoči nastua, da preuzme primat.

Kako su se redale pjesme, tako je i atmosfera postajala sve prisnija. Pjevalo se uglas, plesalo i veselilo, iznenađivalo akustičnim obradama, nekim starim pjesmama, ali i najnovijim potencijalima sa izvrsnog albuma "Zmajevi na vjetru". Fantastična svirka bila je još jedan neoboriv dokaz koliko je bend u svojoj glazbenoj ekspediciji narastao.

Sniman je i kompletni audio koncerta, kao i kadrovi za novi video spot, a posebno interesantno bilo je "javljanje" odsutne klavijaturistice Irene Celio-Cega koja je video porukom "svojim" dečkima, ali i publici poželjela dobar provod i rekla koliko joj je žao što nije na koncertu, radi opravdanog izostanka.
Sve je teklo bez zastoja, uz zasluženi bis, a bend i publika disali su kao jedno, unaprijed veseleći se novom susretu.

23.10.2015., za Vatru je bio trijumf kvalitete, rada, truda, poštovanja prema vlastitoj publici, ali i dokaz da je sve moguće ako uistinu nešto želiš i ne odustaješ. 

24.10.2015. 12:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh