« Iza ogledala
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
KONFERENCIJA O NLO-u

Vanzemaljci se nalaze među nama

Neki od najpoznatijih svjetskih znanstvenika okupili su se danas kako bi raspravili sve aktualnije pitanje NLO-a i vanzemaljske inteligencije

Vanzemaljci među nama
Vanzemaljci među nama (Deviant Art)
Više o

NLO

,

izvanzemaljci

,

konferencija

Poznati akademici i znanstvenici prisustvovat će na dvodnevnoj konferenciji u Londonu koju organizira Britansko kraljevsko društvo - nacionalna akademija znanosti.

Paul Davies, fizičar sa Sveučilišta Arizona, sugerira kako bi se potraga za izvanzemaljskim životom trebala usredotočiti na naš planet. Profesor Davies smatra da oblik života koji se pojavljuje na Zemlji, također mora postojati negdje u svemiru. "Trebamo odustati od pretpostavke da nam vanzemaljci šalju neku posebnu poruku i uzeti novi pristup", dodaje Davies.

Vodeći svjetski astronomi, biolozi i astrofizičari reći će svoje mišljenje o ovoj temi. Diskusija će osim toga pokrivati pitanja poput: Kako će izgledati izvanzemaljski život ako ga pronađemo? Hoćemo li pronaći životne oblike slične nama, ili će to biti čudovišta nalik onima iz sf filmova? Kako prenijeti vijest o otkriću vanzemaljskog života bez stvaranja opće panike?

25.01.2010. 23:23:03
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh