« Nogomet
objavljeno prije 13 godina i 3 mjeseca
KONAČNA ODLUKA

Van Gaal nakon ove sezone napušta Bayern

Nizozemac je u izjavi za Bild kazao da je odluka o njegovu odlasku konačna, te da je neće promijeniti čak i ako Bayern osvoji Ligu prvaka

Louis van Gaal
Louis van Gaal (Getty Images)
Više o

nogomet

,

Bayern

,

Louis van Gaal

Trener minhenskog Bayerna Louis van Gaal objavio je da napušta klub na kraju ove sezone, iako je prije pet mjeseci produžio ugovor do 2012, piše Hina.

Nizozemac je u izjavi za Bild kazao da je odluka o njegovu odlasku konačna, te da je neće promijeniti čak i ako Bayern osvoji Ligu prvaka. List dodaje da iz kluba nisu komentirali trenerove izjave, a drugi njemački mediji javljaju da je uprava Bayerna zatražila hitan sastanak s van Gaalom.

Van Gaal je odlazak najavio nakon serije od tri teška poraza, od Borussije Dortmund i Hannovera u prvenstvu, te od Schalkea u Kupu, a Bayern je bez svake šanse za obranu naslova jer za Borussijom zaostaje čak 18 bodova. Bavarcima je ostala samo Liga prvaka u kojoj u Muenchenu brane prednost od 1:0 s prve utakmice protiv Intera.

Karizmatični 59-godišnjak vodio je u karijeri Barcelonu, Ajax i reprezentaciju Nizozemske, a po svemu sudeći, angažman u Bayernu će okončati s prošlogodišnjim osvojenim prvenstvom i Kupom, te plasmanom u Ligu prvaka.

07.03.2011. 18:22:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh