« Fun
objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec
ROCK'N'ROLL

Valium i čepići za uši psima i mačkama

Životinje iz skloništa morat će se boriti s bukom glazbenog festivala

Kako da životinje prežive rock festival u blizini
Više o

psi

,

mačke

,

buka

,

rock koncert

Kad se ljubitelji rock&rolla okupe idućeg mjeseca na glazbenom festivalu u East Hamptonu, psi i mačke u obližnjem utočištu za napuštene životinje možda će morati uzeti valij da bi se nosili s nesnosnom bukom.

U utočištu Animal Rescue Fund u Hamptonu toliko su zabrinuti za zdravlje svojih 150 četveronožnih ukućana da izvršna direktorica Sarah Davidson čak razmatra mogućnost da im nabave štitnike za uši.

Ono se nalazi u šumovitom predjelu pokraj zračne luke preko koje će na festival "Music to Know Festival" dnevno stizati 6,000 ljubitelja rocka 13. i 14. kolovoza.

Nastupit će, među ostalima Ellie Goulding, britanski pop pjevač koji je nastupio na vjenčanju prnca Williama i Kate Middleton, kao i Tom Tom Club i frupa Vampire Weekend.

Uz mogućnost davanja sredstava za smirenje i štitnika za uši, planira se i puštanje umirujuće klasične glazbe koja bi neutralizirala buku rocka.

Festival se trebao održati u bogatom selu Amagansett, no zbog prigovora i tužbi mještana prebačen je na staru pistu zračne luke East Hampton, kažu organizatori.

30.07.2011. 17:09:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh