« Nogomet
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci
UOČI UZVRATA

Vahid Halilhodžić: Odlazim ako ispadnemo od Gyora

VIDEO - Trener Dinama Vahid Halilhodžić kaže da bi u slučaju poraza od mađarskog Gyora njegovi igrači trebali prestati igrati nogomet

Vahid Halilhodžić Dinamo Gyor
Vahid Halilhodžić Dinamo Gyor (Ronald Goršić/Cropix/Infopunkt)
Više o

Dinamo

,

Vahid Halilhodžić

,

Europska liga

,

Jevgenij Jevtušenko

,

njemačko pivo

Trener Dinama Vahid Halilhodžić na današnjoj je konferenciji za novinare izjavio da će, ako Dinamo ispadne od Gyora, već u petak biti u avionu za Pariz, a njegovi igrači bi trebali prestati igrati nogomet.

Dinamo u četvrtak u Maksimiru igra uzvratnu utakmicu 4. pretkola Europske lige protiv mađarskog Gyora, kojeg je prošlog tjedna u gostima pobijedio 2-0.

"Još nisam potpuno upoznao sve svoje igrače, jer neke nisam imao prigodu iskušati na utakmicama. Protiv Gyora ću imati na rapolaganju samo 17 igrača, jer ne mogu računati na ozlijeđenog Slepičku, koji će vjerojatno na operaciju, a Sivonjić ne može igrati zbog žutih kartona. Bit će manjih promjena u momčadi, jer neki igrači još ne mogu izdržati tri zahtjevne utakmice u sedam dana", kazao je Halilhodžić.

Dinamov trener istaknuo da je gladan trofeja i da želi s Dinamom biti prvak Hrvatske, jer je to jedina garancija da će sljedeće sezone igrati kvalifikacije za Ligu prvaka.

>> Vahid Halilhodžić novi trener Dinama

"U tom slučaju pojačali bi se s nekim igračima koji bi dali čvrstinu našoj momčadi. Bit će teško doći do naslova, jer je Hajduk u euforiji, a slavi i 100. obljetnicu kluba. No, ja sam i kao igrač i kao trener uvijek bio gladan trofeja. Imam jasnu viziju Dinamove budućnosti za naredne dvije do tri godine, ali sada o tome ne želim govoriti", dodao je Halilhodžić, napomenuvši da ga veseli interes medija u Hrvatskoj i BiH za njegov rad u Dinamu, te je pozvao navijače "modrih" da dođu na uzvratnu utakmicu protiv Gyora.

"Ja im obećavam da će svi moji igrači natopiti dresove znojem. Slabu igru još i mogu oprostiti, ali nezalaganje na terenu nikada", izjavio je trener Dinama. Napomenuo je kako želi da Dinamova igra bude brza i napadačka, s puno kretanja i malo dodira lopte.

"Sada imam samo dva ili tri nogometaša koji su sposobni zabiti iz igre, ali želim da ih uskoro bude puno više. Što se pojačanja tiče, o tome do sada nisam razmišljao. Ovi koji se trenutno spominju u medijima bit će nam interesantni kad prođemo Gyor", kaže Halilhodžić. (hina/metro-portal)

25.08.2010. 16:04:08
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh