« Fun
objavljeno prije 15 godina i 7 mjeseci

"Uzmite moga psa, sliči Davidu Bowieju"

Najgluplji izgovori na svijetu.

'Osobno mislim da mu nisam sličan nimalo.'
'Osobno mislim da mu nisam sličan nimalo.' (Corbis)
Više o

psi

,

Sklonište za napuštene životinje

,

napušteni psi

Britanska udruga za zaštitu pasa Dogs Trust objavila je deset najnebuloznijih razloga zbog kojih ljudi ostavljaju svoje pse pred vratima nekog od njihovih utočišta.

"Pas mi ne pristaje uz namještaj", nalazi se na neslavnom prvom mjestu. "Pas izgleda kao živo zlo, oči su mu različite boje baš kao Davidu Bowieju", slijedi na drugom.

"Imamo crnoga psa, a nedavno smo kupili bijeli tepih. Možemo li zamijeniti crnoga psa za bijelog", glasi razlog uvršten na treće mjesto liste. "Otkako smo kupili psa, naš zamorac je postao tjeskoban" ili "Pas nam je otvorio sve božićne poklone", također se nalaze na listi, koja je objavljena kako bi se ljude u blagdansko razdoblje podsjetilo da dobro razmisle prije nego što nabave kućnog ljubimca.

Psi su obaveza za cijeli život, kaže predsjednica udruge Clarissa Baldwin. Oni nisu modni dodatak ili neki predmet koji se može nadograditi ili odbaciti za nekoliko mjeseci, rekla je Baldwin, čija udruga, najveća u Britaniji, već 30 godina ima slogan "Psi su za cijeli život, ne samo za Božić". (hina/metro-portal)

16.12.2008. 14:39:13
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh