« Fun
objavljeno prije 15 godina i 7 mjeseci
nevjerojatno!

Pas koji je svojim herojstvom šokirao svijet

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Corbis)
Više o

čileanski pas heroj

,

pas heroj

Čileanci imaju novog nacionalnog junaka: napušteni je pas izvukao tijelo drugog ozlijeđenog psa s prometne autoceste. Nadzorna je kamera u Santijagu zabilježila nevjerojatna prizor, nakon što je na jednog psa naletio automobil te je ovaj ostao bespomoćno ležati nasred prometnog autoputa, do njega se probio pas – heroj koji je njegovo tijelo zubima odvukao s prometnice na zaustavnu traku, izvan dometa automobila.

Nakon što je čileanska televizija objavila zapanjujuću snimku, pseće herojstvo poželjeli su vidjeti širom svijeta i saznati tko je hrabar pas – heroj. No, nakon što su na nadzornim kamerama vidjeli neobičan događaj zaposlenici autocesta došli su spasiti pse no ,spašavani je pas podlijegao ozljedama, a heroj je pobjegao u svoju anonimnost.

Događaj se zbio 4.12.,a svijet je brzinom munje obišla snimka hrabrog psa beskućnika. Cestovnu je patrolu nazvalo na desetke građana koji su željeli udomiti hrabrog požrtvovnog psa lutalicu, no njemu se zameo svaki trag te je poput pravog heroja zadržao svoju bol zbog izgubljenog prijatelja i samotni život na ulici. (metro-portal)

Pogledajte!

http://www.youtube.com/watch?v=QsRm5jnEF5I

16.12.2008. 10:37:38
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh