« Hi-tech
objavljeno prije 7 mjeseci i 25 dana
SAVJETI

Uz Philips u novu školsku godinu

Ovog rujna krenite punom parom – uz Philips monitore i Evnia izborom za povratak u školu i na posao

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

Philips

,

Evnia

Rujan uvijek donosi energičan poticaj za reorganizaciju našeg života i uživanje u svježem početku. Djeca se vraćaju u školu, dok obitelji usklađuju svoj kalendar sa školskom godinom. Mnogi se profesionalci nakon ljetnih praznika vraćaju poslu, osvježeni i spremni za povratak u ured. Zato nije iznenađujuće da je elektronika iznimno tražena u ovo doba godine: prema podacima, 45 % ispitanika iz EMEA regije planira kupiti nove elektroničke proizvode, uključujući prijenosnike, tablete, monitore i pribor za web konferencije1.

Kako bismo iskoristili i pružili podršku tijekom ovog aktivnog razdoblja, Philips Monitors i IT dodaci odabrali su niz monitora koji mogu podići potencijal za produktivnost na nove razine.

Profesionalna rješenja za profesionalne korisnike

Povratak na posao nakon praznika zahtijeva saveznika koji će poboljšati produktivnost korisnika i podržati sve njegove kreativne poduhvate. Profesionalcima trebaju najnovije i najbrže opcije povezivanja (kao što su USB-C ili ThunderboltTM 4), odličnu web kameru i zvučnike, snažnu sigurnost (prepoznavanje lica putem Windows HelloTM) te neke dodatne značajke za poboljšanje performansi poput MultiClient Integrated KVM prekidača koji omogućuje jednostavno prebacivanje između izvora. I sve te značajke trebaju ići ruku pod ruku s pouzdanim ergonomskim tehnologijama.

Za one koji traže najbolje rješenje za video konferencije prikladan je Philips Monitors 45B1U6900CH. Ovaj 44,5-inčni zakrivljeni zaslon pojednostavljuje svakodnevnu radnu rutinu: nudi spajanje jednim kabelom putem USB-C s RJ45, MultiClient Integrated KVM prekidač i ugrađenu web kameru od 5 MP s mikrofonom za zagušivanje buke za jednostavno funkcioniranje. Ovaj monitor također ima funkciju prepoznavanja lica putem Windows HelloTM sustava. Ovaj model dostupan je po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.189 €.

Philips Monitors 27B1U7903 je 27-inčni 4K UHD Mini-LED monitor s ThunderboltTM 4 koji kombinira izvanredne performanse slike sa sigurnim spajanjem jednim kabelom i elegantnim dizajnom. Ovaj monitor pruža impresivno i ultra-realistično iskustvo gledanja, kao i najlakšu postavu s više monitora zahvaljujući svom bezokvirnom dizajnu s četiri strane i integriranom upravljanju kabelima. Ovaj model dostupan je po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.299 €. Još jedna opcija za profesionalne dizajnere, CAD-CAM, 3D grafiku ili fotografe je Philips Monitors 40B1U6903 CH, 39,7-inčni 5K2K ThunderboltTM 4 monitor za novu razinu vizualne izvrsnosti. Ovaj model dostupan je po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1849 €

Monitori Philips 34B1U5600CH nude sve glavne značajke potrebne za rad uz svijetlu i živopisnu sliku: ovaj 34-inčni CrystalClear Quad HD monitor osigurava visoku produktivnost, povezivost i multitasking zahvaljujući USB-C priključnoj stanici, MultiClient integriranom KVM prekidaču i DisplayPortu-Outu. Ovaj je model dostupan po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 759 €.

Rad i učenje s najboljim komforom

Budući da je pred nama nova školska godina, učenicima će možda trebati dodatni poticaj da uđu u svoju novu rutinu. Njihove potrebe uključuju i vrijeme za učenje i zabavu, što znači da savršen monitor mora imati niz značajki. Slično tome, WFH profesionalci bi imali koristi od modela koji može izdržati njihovo dugo radno vrijeme, ali se također može udobno koristiti za surfanje internetom, retuširanje fotografija, igranje videoigara ili gledanje filmova.

Philips Monitor 16B1P3302D prijenosno je rješenje od 15,6 inča idealno za multitasking, a lako se može staviti u aktovku ili ruksak. Štoviše, Dual USB-C prikazuje dva priključka na bočnoj strani monitora i svaki se USB-C kabel može priključiti i koristiti istovremeno. Ovaj je model dostupan po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 279 €.

Monitori Philips 27E1N5600AE rješenje je koje je sve u jednom. Ovaj QHD IPS 27-inčni zaslon nudi USB-C povezivost, ergonomske značajke, brzi odziv od 1 ms (MPRT) i bogatu vizualizaciju za rad i igranje. Ovaj je model dostupan po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 289 €.

Monitori Philips 34E1C5600HE mogu poboljšati suradnju na daljinu s ugrađenom web kamerom od 5 MP certificiranom za Windows HelloTM sustav. Povezivanje je jednostavno i bez problema s USB-C, dok produktivnost doseže nove visine s ovim UltraWide QHD 34" zaslonom s više prostora za usporedbe. Ovaj je model dostupan po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 619 €.

Dizajniran kako bi podržao vaše najproduktivnije dane, Philips SPT6407 je kombinacija tipkovnice i miša koja uključuje ergonomsku tipkovnicu i miša za pouzdanu cjelodnevnu upotrebu. Ova kombinacija je dostupna po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 40,90 €.

Za najbolju igru

Povratak s ljetnih praznika znači povratak rutini, ali i povratak našim strastima, posebno igricama. Philips Evnia monitori kombiniraju najupečatljivije i epske igre, dok su ergonomski i stilski futuristički.

Philips Evnia 25M2N3200W je 24,5-inčni FullHD VA zaslon s ultrabrzom stopom osvježavanja od 240 Hz i 0,5 ms MPRT za ultrabrze i ultraglatke sekvence igara s jasnim, preciznim slikama bez podrhtavanja i duhova. Ovaj je model dostupan po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 219 €.

Philips Evnia 27M2C5500W je 27-inčni Quad HD gaming monitor koji je, u pogledu glatkoće, opremljen AMD FreeSyncTM Premium Pro, munjevito brzim osvježavanjem od 240 Hz, niskim ulaznim kašnjenjem i brzim odzivom od 1ms GtG i 0,5ms MPRT. Ovaj je model dostupan po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 549 €.

Philips Evnia 34M2C8600 je zakrivljeni 34" QD OLED ljepotan opremljen USB-C priključkom, KVM prekidačem i svim značajkama koje su korisnicima potrebne za najzanimljivije igranje ikad, kao što su ClearMR s VESA certifikatom, AMD FreeSyncTM Premium Pro, DTS SoundTM i još mnogo toga. Ovaj je model dostupan po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1299 €.

Za više informacija o Philips Monitors modelima:

Philips website : https://www.philips.co.uk

1 From "Back to School Europe 2022 - Mobile Users' Shopping Preferences" by Digital Turbine - link

05.09.2023. 17:40:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh